Formida
Image default
Bedrijven

Unieke restaurants in Den Haag

Uiteten gaan is iets wat veel mensen met veel plezier doen. Aan de ene kant heeft dit te maken met gemak, maar aan de andere kant speelt luxe ook een grote rol. Zo zal je bij uiteten vaker iets eten wat je thuis niet of nauwelijks klaarmaakt. Meestal komt dat doordat het te veel tijd kost of doordat de ingrediënten duur zijn of nauwelijks te koop zijn. Het bezoeken van een restaurant kan hier dan ook een ultieme oplossing in zijn en ervoor zorgen dat je iets bijzonders op je bord krijgt. Speciaal daarom gaan we in deze blog het hebben over bijzonder lekkere restaurants gelegen in Den Haag. 

Aloha lekker shoppen en eten 

Ben je gek op surfen en alles daaromheen? Geef je veel geld uit aan surfbenodigdheden en ga je meerdere keren per jaar surfen? Dan is Aloha voor jou de place to be. Deze kitchen-, surfschool en webshop is ene echte hangspot voor de surferchicks en dudes. Zowel in de winter als in de zomer kun je hier lekker surfen, shoppen en heerlijk eten. De menukaart is zeer uitgebreid en biedt onder andere biologische en vegetarische opties. De kwaliteit is zeer hoog. Het nadeel is dat dit geen restaurant is om uitgebreid te gaan dineren. Je kunt daardoor Aloha beter zien als een lunchcafe voor een snelle maar gezonde hap. Toch zorgt het unieke concept voor veel aandacht en daardoor hoort het dus ook thuis op dit lijstje 

Chique en uitgebreid uiteten in een penthouse. 

Lijkt het je leuk om een keer boven op de Haagse Toren te uiteten? Dan is The Penthouse de perfecte plek voor je. In dit gezellige, chique en bijzondere restaurant heb je niet alleen het mooiste uitzicht over de stad, maar heb je ook de mogelijkheid om heerlijk en uitgebreid te dineren. De prijs is iets hoger dan je gewend bent, maar dit is het meer dan waard. Naast uitgebreid dineren kun je bij The Penthouse een high tea, high wine of high champagne doen. Kortom, The Penthouse is een perfecte plek voor een uitgebreid en lekker diner met een bijzonder uitzicht. 

Nog even wachten 

Helaas kun je op dit moment nog niet genieten van al dit lekkers en dat heeft natuurlijk alles te maken met de huidige coronacrisis. Restaurants zullen nog wel een tijdje gesloten zijn en dat is natuurlijk vervelend. Je kan er wel voor kiezen om een kok aan huis den haag of omgeving in te huren. Met deze kok haal jij letterlijk het kwaliteitseten van een restaurant naar je huiskamer en kun je uitgebreid genieten van al het lekkers. 

Kok aan huis in Den haag of omgeving boeken 

Mis je de restaurants zo erg of ben je gewoon benieuwd naar het eten uit de bovengenoemde restaurants? Dan kun je er altijd voor kiezen om een kok aan huis in te huren. Veel restaurants bieden deze diensten nu aan. Om erachter te komen of een restaurant dit aanbiedt, is het een aanrader om van tevoren te GooglenKok aan huis Den haag, is hiervoor de juiste zoekterm en zal je al snel veel meer inzicht geven. Zo weet jij vrijwel direct of je een kok kan bestellen of dat dit niet mogelijk is. Lijkt dit je toch niks en mis je echt de authentieke sfeer van een restaurant? Dan is het misschien beter om nog even te wachten. Vanaf begin juli wordt verwacht dat we weer massaal kunnen gaan uiteten.  

https://chefstbl.com/kok-aan-huis-den-haag/

Gerelateerde artikelen

Het perfecte trouwkostuum

Accessoires voor je huisdieren

Telefoonhoesjes ter bescherming