Formida
Image default
Woning en Tuin

Pvc ramen en deuren

 

 Offerte ramen pvc ramen en deuren

 

PVC ramen en deuren: meer dan alleen een budgetvriendelijke keuze Tot op heden zijn PVC-deuren en -ramen de meest populaire buitenschrijnwerkerij: meer dan de helft van de bouwvakkers en decorateurs geeft de voorkeur aan PVC boven aluminium en hout. De belangrijkste reden om zo populair te zijn? Economische prijs. Maar dit materiaal kan niet alleen budgetvriendelijke functies bieden, maar ook meer functies. Ontdek op deze pagina kleur- en stijlopties, voor- en nadelen en belangrijke betekenissen: isolatiewaarde.

Multifunctioneel PVC: voordelen Naast de veelzijdigheid in vorm en kleur en uitstekende isolatiewaarde heeft PVC nog vele andere voordelen die dit materiaal tot een absolute topper maken.

Duurzame Rot, roestig, gescheurd: gebruik PVC, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken! Omdat het bestand is tegen alle weersomstandigheden, kan het ongeveer 50 jaar meegaan. Bovendien is PVC ook nog eens 100% recyclebaar.

Makkelijk te onderhouden In tegenstelling tot hout heeft PVC bijvoorbeeld geen regelmatig onderhoud nodig. Nooit meer schilderen, schuren of vernissen! Je komt goed tot rust en bent bezig met betere dingen.

Makkelijk schoon te maken Het enige dat u van tijd tot tijd hoeft te doen, is vegen. Maak je geen zorgen: PVC is vlek- en stofdicht, dus het is niet alleen heel gemakkelijk schoon te maken, maar slechts een paar keer per jaar. hoe gaat het? Reinig met een zachte spons, water en niet-bijtende schoonmaakmiddelen. Bedek het dan met droog suède en je bent klaar!

Prijs-kwaliteitverhouding De uitstekende prijs is de belangrijkste reden waarom PVC zo populair is. Gemiddeld is het 15% goedkoper dan hout en zelfs 30% goedkoper dan aluminium. hoe komt? Lagere grondstofprijzen en geautomatiseerde productieprocessen.

Hoe scoort PVC voor isolatie? Een goed geïsoleerd huis is niet alleen verplicht, het kan ook zorgen voor een comfortabele binnentemperatuur en lage elektriciteitsrekeningen. Uw deuren en ramen zullen ook een aanzienlijke invloed hebben op de algehele energieprestatie van uw huis.

Hoewel hout meestal beter is voor isolatie dan PVC, is dit laatste zeker geen slechte keuze. U kunt dit zien in de U-waarde. Deze waarde geeft aan hoeveel warmte er is toegestaan ​​per seconde, per vierkante meter en per graad temperatuurverschil. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de thermische isolatie. Vergelijk het met een doelman in het voetbal: hij houdt de bal zo min mogelijk. PVC is zeker niet slecht:

Speel met kleuren en stijlen Mensen hebben lang gedacht dat PVC eruitziet als goedkoop plastic met weinig kleuropties. Gelukkig is dit achterhaald: tegenwoordig heb je de keuze uit verschillende vormen en kleuren. Landelijke huizen, dus is het beter om ronde ramen te hebben? Of houd je meer van strakke rechte lijnen? Jullie kunnen het allebei! In de afgelopen jaren zijn ook de kleuropties aanzienlijk toegenomen. Dankzij de coating van aluminiumfolie kan PVC bijvoorbeeld zelfs het uiterlijk van aluminium of hout nabootsen!

PVC-ramen: zijn ze draaiend, kantelbaar, verschuifbaar of vast? Kies je voor een draaiend raam, een kiepraam, een vast raam of een schuifraam? Het hangt af van uw wensen: U kunt geen vast raam openen. Het voordeel hiervan is dat het diefstal kan voorkomen. Vaste ramen worden meestal op de grond geplaatst. Bij kantelbare ramen kun je alleen het bovenste deel van het raam openen. Zo zorg je voor wat ventilatie in de woning. Dan kun je een draaiend raam helemaal openen. U opent het schuifraam eenvoudig helemaal. Dit is met name ideaal wanneer u via de achtergevel naar de tuin gaat. Bovendien verlies je helemaal geen ruimte op de ronddraaiende cirkel van ramen of deuren.

 

 

https://www.dergatsjev.be/2021/04/ramen-en-deuren-van-pvc-of-aluminium.html

Gerelateerde artikelen

Tips om thuis te werken: het nieuwe normaal…Tenminste voor nu

De beste verkoopstrategie bepalen voor vastgoed in Destelbergen

Scherpe prijzen in dé winkel voor raambekleding en binnenhuisinrichting in West-Vlaanderen