Formida
Image default
Industrie

Dit bedrijf zorgt voor een mechanisch onderhoud

Heeft uw machinepark in de buurt van Maldegem of Eeklo een mechanisch onderhoud nodig? Dan zit u goed bij de vriendelijke specialisten van BDI-Tech in Adegem. Zij staan bekend om hun feilloze en efficiënte onderhoudsdienst. Enkel de meest ervaren techniekers gaan aan de slag met uw industrieel of mechanisch onderhoud in Eeklo. Van een totaal onderhoud of slechts een kleine herstelling van uw machinepark, draai-en freeswerken of het volledig uitwerken van een totaalproject… Lees snel verder wat de medewerkers van dit bedrijf zoal voor u kunnen betekenen.

Zij gaan graag aan de slag met uw machinepark

Deze gespecialiseerde onderhoudsdienst kan zowel een preventief als een correctief onderhoud uitvoeren. Het klinkt vast niet als een verrassing dat een mechanisch onderhoud van uw machinepark in de buurt van Eeklo enkel voordelen heeft op korte én lange termijn. Uw machines gaan langer mee, defecten worden vermeden en het productieproces kan gewoon vlot verder verlopen. Een van de medewerkers van BDI-Tech, gevestigd in Adegem, geven aan wanneer een bepaald onderdeel van een machine aan een onderhoud of volledige herstelling toe is. De herstelling wordt ter plekke of in hun professioneel uitgerust atelier uitgevoerd. Niet voor niets vertrouwen grote klanten, zoals Lotus bijvoorbeeld, hun mechanisch onderhoud al toevertrouwd aan dit team. U binnenkort ook?

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden

Wilt u graag even de mogelijkheden voor uw machinepark bespreken? Zij controleren én herstellen uw machines indien nodig. Misschien heeft u eerder nood aan een technisch tekenaar, een draaier, frezer of storingstechnieker? Ook dan helpen ze u graag verder. Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers. Dat kan via het gebruiksvriendelijke online contactformulier op de website, via e-mail of via telefoon. De juiste contactinformatie staat eenvoudig op de website van het bedrijf te lezen. Zij gaan graag aan de slag!  

https://bdi-tech.be/