Formida
Image default
Industrie

Laat het transport van uw goederen over aan deze expert uit Antwerpen

Indien u goederen wilt laten transporteren wilt u natuurlijk dat dat op een betrouwbare, veilige en snelle manier gebeurt. Daarom schakelt u best een specialist in voor het transport van uw goederen in Antwerpen of elders in België. S’Jegers uit Laakdal, in de provincie Antwerpen, is zo’n specialist en biedt allerlei mogelijkheden aan voor het transport van uw goederen. Ontdek wat ze uw bedrijf te bieden hebben.

Een transportfirma met een enorme infrastructuur

Wat maakt S’Jegers de ideale kandidaat voor het transport in Antwerpen en elders in België? Doordat het al sinds 1995 bestaat, heeft dit bedrijf al weet ervaring met transporteren. Toen het bedrijf werd opgericht vervoerden ze enkel zeecontainers. Ondertussen biedt deze transportfirma een ruim assortiment aan transportmogelijkheden aan. U kunt bij hen terecht voor het transport met huifwagens, kipwagens, walking floor-trailers, en nog tal andere mogelijkheden. Hun vrachtwagens hebben bovendien allemaal een tracker zodat de vracht steeds gevolgd kan worden. Voor al deze oplossingen maken ze gebruik van een enorme infrastructuur. Ze bezitten ongeveer 300 trekkers, 250 huifwagens, 600 containerchassis en nog een twintigtal trekkers voor koeltransport met bijhorende generatorsets. Om te garanderen dat hun gigantisch wagenpark steeds in goede staat verkeert beschikken ze over een eigen garage, werkplaats en depannagedienst. Ook bezitten ze een fumigatiezone waar containers schimmel- en ongediertevrij worden gemaakt.

Zij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering

Deze firma zorgt voor een betrouwbaar en snel transport in Antwerpen of elders in België. Zoekt u naar een transportfirma die werkt in Limburg? Ook dan kunt u bij dit bedrijf terecht. Zit u nog met vragen over de kostprijs? Dan kunt u hen steeds contacteren. Zij zullen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte bezorgen. Wilt u onverpakte goederen laten vervoeren? Of heeft u een lading die bevroren vervoerd moet worden? Deze transportfirma regelt het voor u!