Formida
Image default
Industrie

De controle van uw gelaatsmasker zorgt voor een veilig en hygiënisch gebruik

Bent u werkzaam als preventieadviseur, brandweerman, plantmanager, shutdown/turnaround- manager of in een ander beroep dat met gevaarlijke stoffen en chemicaliën werkt? Dan kunt u Volgelaatsmasker.be inschakelen om een controle aan uw gelaatsmasker uit te laten voeren. Een volgelaatsmasker beschermt uzelf en uw personeel tegen het inademen van allerlei schadelijke stoffen. Vandaar dat het erg belangrijk is om zo nu en dan de veiligheid en hygiëne van het masker te controleren. Maar hoe gebeurt het onderhoud van een gelaatsmasker?

Wat kunt u zich bij de controle van volgelaatsmaskers voorstellen?

Bij de controle van een gelaatsmasker staat veiligheid en hygiëne voorop. Wanneer u een betrouwbare en ervaren expert op dit gebied wenst in te schakelen, kunt u het best contact opnemen met Volgelaatsmasker.be uit Hoboken. Zij kunnen u ondersteunen op het gebied van het reinigen van de maskers en het testen van de maskers, maar bijvoorbeeld ook bij het herstellen van beschadigingen of andere mankementen in het masker. Verder kunt u deze expert ook inschakelen op het moment dat u een gelaatsmasker wenst te herkeuren. U ontvangt dan een volledige rapportage over de herkeuring en een certificaat dat aangeeft dat u een herkeuring heeft laten uitvoeren.

Hoe zit het met de hygiëne tijdens de controle van een gelaatsmasker?

Wanneer u tijdens een controle van een gelaatsmasker de veiligheid test, is het ook belangrijk om meteen naar de hygiëne te kijken. Een controle van een gelaatsmasker helpt u om aan de EN130- en EN140-normen te voldoen. De reiniging van de gelaatsmaskers na gebruik is erg belangrijk. Er hopen namelijk bacteriën op aan de binnenkant van het masker. Zorg er dus voor dat u en uw personeel de gelaatsmaskers op de juiste manier reinigen en desinfecteren. Wanneer het masker niet wordt gebruikt, dient het ieder jaar één keer grondig schoongemaakt te worden. De reiniging en controle van uw masker kan u laten doen door deze experten uit Hoboken.

https://www.volgelaatsmasker.be/