Formida
Image default
Entertainment

Een unieke evenementenlocatie in Antwerpen voor een geslaagd evenement

Van uw bedrijfsevenement een onvergetelijke tijd maken? Dat begint bij het uitkiezen van een bijzondere locatie. Cityworkers is een bedrijf waar u terechtkan voor het huren van een unieke evenementenlocatie in Antwerpen. Het biedt bovendien diverse servicepakketten aan om uw bedrijfsevenement nauwkeurig uit te werken. Zaakvoerster Claudia en haar team staan altijd klaar om te luisteren naar uw specifieke wensen, zodat u het evenement kunt organiseren dat u wilt. 

Het belevingsconcept verder uitgelegd

Cityworkers is een belevingsconcept: kies uw favoriete locatie voor uw bedrijfsevenement én doe een beroep op de aanvullende formules en diensten om de ruimte volledig af te werken. Kies voor de warme en huiselijke sfeer van de ruimte ‘The Marble’ in ‘The Master House’. Of ga voor de industriële look van ‘The Party Art’y’ in ‘The First’. Geeft u de voorkeur aan een strak design? Kies dan voor de ruimte ‘Work It Out’, ook gelegen in ‘The First’. Maak de ervaring van uw bedrijfsevenement, op een unieke evenementenlocatie in Antwerpen, compleet door gebruik te maken van de servicepakketten van Cityworkers. Het bedrijf werkt samen met de beste catering, zodat u uw gasten kunt verwennen met heerlijke maaltijden. Met de setting & staging-dienst zorgt het team van Cityworkers ervoor dat uw ruimte uniek wordt met een mooi interieur.

Ontdek meer over het belevingsconcept  

De locaties zijn geschikt voor allerlei soorten bedrijfsevenementen, zoals PR-evenementen, netwerkbijeenkomsten, videoshoots, workshops, teambuildings … Alle unieke evenementenlocaties in Antwerpen en de aanvullende servicepakketten van de organisatie Cityworkers vindt u op de website van het bedrijf. Als u vragen heeft over bepaalde locaties, diensten of het bedrijf in het algemeen, dan kunt u de medewerkers altijd contacteren. Navigeer zeker eens naar de pagina ‘in actie’ om een impressie te krijgen van hoe de ruimtes door eerdere klanten ingezet zijn en doe inspiratie op voor uw eigen evenement.