Formida
Image default
Banen en opleidingen

Uitschrijven afmelden bij Vindazo

Al hun jobboards voldoen aan de geldende Europese regelgeving. Elke e-mail bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Meestal vindt u deze informatie in kleinere letters onderaan de nieuwsbrief. Tip: Zoek in uw mailbox naar woorden als “uitschrijven” of “afmelden”, “unsubscribe” Om ervoor te zorgen dat je je gemakkelijk kunt afmelden van Vindazo, hebben ze deze link bovenaan hun vacature-alerts geplaatst. Wil je je afmelden via het online formulier? Dit kan natuurlijk ook. Deze is hier te vinden. 

https://vacatures.today/unsubscribe.html

Niet alle e-mails over vacatures komen van Vindazo service. Heb je de afmeldlink niet gezien of heb je de e-mail toch ontvangen na het invullen en verzenden van het afmeldformulier? Dan kan het spam zijn. Het is een goed idee om ze als spam te markeren, zodat ze de volgende keer rechtstreeks in uw spambox terechtkomen. In veel gevallen wordt dit type spam door meerdere afzenders (meerdere e-mailadressen) verzonden. Blijf deze e-mails als spam markeren. Zo moet je er binnen een paar dagen zijn.

Gebruiken spammers elke keer dezelfde zinnen, aanhef of namen? Dan kun je ook een filter instellen zodat alle berichten met deze kenmerken direct in de spambox belanden.
Bezoek de website van uw provider voor meer informatie over effectieve spamfiltering.
Vindazo e-mails bevatten altijd een afmeldlink.

Robinson-lijst

De zogenaamde Robinsonlijst is een bestand met gegevens van mensen die geen gerichte reclame per post meer willen ontvangen. Iedereen kan gratis lid worden van deze lijst.
Bedrijven zijn niet wettelijk verplicht om de Robinson-lijst te gebruiken bij het verzenden van geregistreerde advertenties. Niettemin raadt de Belgische marketingvereniging BAM bedrijven aan deze lijst te raadplegen en de relevante adressen uit haar database te verwijderen voor gerichte reclame per post, e-mail of telefoon.

U kunt ook uw volledige gegevens verwijderen door dit formulier te gebruiken en uw e-mailadres toe te voegen aan onze Robinson-lijst. Op deze manier zal onze service in de toekomst geen contact meer met u opnemen.  

https://vacatures.today/unsubscribe.html
Uw account wordt op alle websites gedeactiveerd. Dit dient per e-mail te worden bevestigd.

Vindazo review

https://www.vindazo.be/pages/afmelden-bij-Vindazo/