Formida
Image default
Banen en opleidingen

Schrapen voor de geesteswetenschappen

hr

Hulpmiddelen voor webscraping (laten we het zo noemen – misschien – “scraping” klinkt niet als ijs) winnen aan populariteit onder recruiters in een onrealistisch tempo. Laten we zeggen dat ze in de bagage van elke sorteerder zouden moeten zitten.

Waar zijn ze voor nodig? Laten we een voorbeeld geven. Stel dat u een pagina als deze heeft met wat informatie die u nodig heeft. En misschien zijn er misschien wel tien keer meer – met adressen, telefoonnummers, openingstijden en e-mails … Dergelijke lijsten kunnen worden gekopieerd en geplakt “tot ze blauw in het gezicht” zijn. Niet handig voor op het werk – dus wat zijn de automatiseringsopties?

Hoe schrapers gebruiken?

Neem een ​​schraper zoals Instant Data Scraper en binnen enkele ogenblikken zul je in staat zijn om een ​​lege tafel te krijgen met dit alles en informatie.

Het is duidelijk dat het veel handiger is om met zo’n basis te werken. U kunt kolommen zoeken, sorteren en filteren, extra gegevens toevoegen, inhoud wijzigen en combineren – wat uw hartje begeert. De tool heeft een enorme applicatie, maak tenminste van de gelegenheid gebruik om de lijsten met sprekers van gespecialiseerde conferenties te schrapen (niet bedankt!).

Stel dat als u een Linkedin Recruiter-account heeft, u een bestand kunt uploaden met behulp van de Talent Pipeline. De verzamelde informatie wordt uit de informatie van LinkedIn geschraapt en u kunt zoeken in de gegevens die LIR heeft verkregen. Geweldig nieuws dus! Neem een ​​maand lang toegang tot de demo in Linkedin Recruiter en maak lijsten met kandidaten voor jezelf, bespaar tot betere tijden.

Hoewel sommige schraaptechnieken codeervaardigheden vereisen, vereist de overgrote meerderheid van uw taken niet veel werk. Tools zoals Phantombuster, Instant Data Scraper, Data Miner verzamelen informatie met één klik. De Outwit Hub is iets gecompliceerder, maar hij “weet” zeker hoe hij contactgegevens moet extraheren.

managing people

https://www.globalrecruitment.info/