Formida
Image default
Meubels

Nordstahl, Dutch design stalen tafelpoten

Het Dutch design merk Nordstahl is marktleider op het gebied van stalen tafelpoten. Naast de tafelpoten heeft Nordstahl ook een uitgebreid assortiment andere stalen frames om zo vele interieuritems met elkaar te kunnen matchen. 

 Verschillende modellen stalen tafelpoten

X leg, Matrix leg, Trapezium leg, Spider leg. Er zijn vele soorten stalen tafelpoten en bij Nordstahl is er rekening gehouden met de juiste afmetingen voor elk tafelblad. Zo zijn alle onderstellen voorzien van universele bevestigingsplaten zodat u zowel uw marmeren tafelblad als uw houten tafelblad in vele verschillende afmetingen op de onderstellen kunt plaatsen.

Niet alleen voor rechte of boomstamtafels zijn er stalen tafelpoten te koop, ook voor uw ronde tafel of ovale tafel is er bij Nordstahl een groot assortiment stalen onderstellen te koop. Zo kunt u bij een kleiner rond blad (+/- 120cm) eens een kijkje nemen naar de Mikado leg. Heeft u een groot rond blad? (150cm +) dan is de Twist circle heavy óf de Double X heavy wellicht iets voor u.

De afwerking van de stalen onderstellen

De stalen tafelpoten van Nordstahl worden afgeleverd met een duurzame afwerking. Een pure white én een steel black poedercoating. Door het aanbrengen van een poedercoating zijn de tafelpoten optimaal beschermd tegen roesten waardoor deze een zeer lange levensduur zullen hebben.

Naast de duurzame poedercoating zijn alle midden poten voorzien van stelvoetjes waardoor uw onderstel altijd 100% waterpas op de vloer kan staan.

Doordat Nordstahl geheel achter de kwaliteit staan die zij leveren, ontvangt u 3 jaar garantie op uw product. 

Het productieproces

Nordstahl verkoopt enkel de allerbeste kwaliteit. Zo worden de onderstellen met uiterste precisie ontworpen. Aan werkelijk elk detail wordt gedacht. Het is van groots belang dat u een onderstel ontvangt welke tot in de puntjes is uitgewerkt. De stalen onderstellen worden geproduceerd in mallen en gesneden op de laser waardoor deze altijd 100% gelijk zullen zijn en de kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Naast het produceren is het ook zeer belangrijk dat de onderstellen juist worden verpakt. Bij Nordstahl worden de onderstellen demontabel geleverd is hoogwaardige kartonnen dozen, zo kunnen deze met gemak vervoerd worden zonder transportschade op te lopen.

 

Gerelateerde artikelen

Goede en betrouwbare meubelmaker in Enschede

Kantoormeubelen: welke moet je sowieso hebben?

Tafels