Formida
Image default
Verbouwen

Vloerwerken Danny Wouters levert kwaliteit

Vloerwerken Danny Wouters levert kwaliteit

Het Belgische bedrijf Vloerwerken Danny Wouters heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van muurtegels, badkamers, natuursteen, chapewerken, tuinwerken, vloeren, opritten en terrassen. Het familiebedrijf staat bekend om het uitvoeren van totaalprojecten voor zowel binnen als buiten. Door het persoonlijke en directe contact zijn hun diensten overzichtelijker en goedkoper voor de klant. We bespreken drie van hun aangeboden diensten.

Tegelwerken

Bij het plaatsen van tegels worden vaak fouten gemaakt. Het is een secuur werkje dat je het beste door een ervaren tegelzetter kan laten uitvoeren. De vaklieden van Danny Wouters kennen de knepen van het vak en zorgen ervoor dat tegelwanden waterdicht zijn voordat de tegels worden gezet. Zowel in badkamers als keukens zorgen ze ervoor dat het resultaat van het tegelwerk strak en volledig naar uw wens zal zijn.

Vloeren

De vloerders van Danny Wouters zijn bekend met alle mogelijke technieken van het vloeren. Geen enkele ondergrond is een probleem. Ze werken samen met fabrikanten en zijn daardoor altijd op de hoogte van de nieuwste en beste producten voor uw vloer. Alle werkzaamheden die komen kijken bij het vloeren, voert de vloerder zelf uit. Zelfs het pur- en chapewerken geven de vloerders niet uit handen. Hierdoor heeft u maar 1 bedrijf nodig voor het totale plaatje.

Chapewerken

Chape is de onderlaag waarop vloerbedekking zoals tegels of parket geplaatst kan worden. Het is erg belangrijk dat de chape op een stevige draagvloer geplaatst wordt. Ook kan je een chape gebruiken om de vloerbelasting op een verwarmingsvloer te verdelen. Omdat het fijn is als een chape uw vloer zo lang mogelijk kan dragen, is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf dat chapewerken als expertise heeft. Danny Wouters biedt een totaalpakket op het gebied van chapewerken tot de uitvoering van klinker-, tegel- en vloerwerken. Kijk voor meer info over de diensten van Vloer en Tegelwerken Danny Wouters op vloerwerkenwouters.be

https://vloerwerkenwouters.be/