Formida
Image default
Verbouwen

Nuki smart lock

Een slot makkelijk openen en sluiten met de producten van Nuki

 

Wist je dat je vanaf nu niet langer meer een slot nodig hebt voor het openen van je deur? Het enige wat je moet doen, is de sloten van het merk Nuki in huis halen. Op deze manier tover je jouw eigen smartphone om tot een slot. Je profiteert hierdoor voor een onbezorgde woonervaring en het deurslot is ook nog eens erg makkelijk om zelf te installeren.

Sleutels behoren vanaf nu tot het verleden met een slim deurslot

 

Op het moment dat je ervoor kiest om een slim deurslot in huis te halen, dan behoort het gebruik van een sleutel tot het verleden. Hoe het precies werkt? Een elektronisch deurslot kan automatisch de deur ontgrendelen op het moment dat je thuiskomt. Ook sluit het weer veilig af op het moment dat je vertrekt. Dit betekent dus ook dat je je smartphone gewoon in je zak kunt houden! Makkelijker en handiger kan het dus eigenlijk niet voor je eigen woning. Het is zelfs mogelijk om de digitale sleutel eenvoudig en snel te delen met bijvoorbeeld vrienden of met je eigen familie.

Eenvoudig en snel aan de binnenzijde op een bestaand deurslot gemonteerd

 

De montage verloopt gelukkig eenvoudig en snel. Dit betekent dat de montage in drie minuten al is gerealiseerd. Een deurslot bevestig je an de binnenzijde op een bestaand deurslot. Hierdoor heb je dus geen schroeven nodig en je hoeft niet te boren. En dat bespaart je dus weer behoorlijk wat tijd, geld en energie. Haal je zelf binnenkort ook dit type slot een keer in huis voor het beveiligen van je eigen deuren?

Je haalt een smart lock erg snel in huis

 

Het beste van alles? Een smart lock is vandaag de dag gewoon online te vinden. Hierdoor haal je deze erg handige gadget in een mum van tijd in huis. Voor vragen over het gebruik of voor meer informatie over de voordelen, staat het online team van specialisten maar al te graag voor je klaar. Je stelt je vragen door contact op te nemen per e-mail of door een keer even te bellen. Wie weet raak je snel overtuigd van alle voordelen die een slim slot je te bieden heeft en kies je er dus voor om het snel een keer in huis te halen.

 

https://mc-cilinder.nl/product-categorie/smartlocks/nuki/