Formida
Image default
Gezondheid

Ga langs voor een behandeling osteopathie in Gent

Bij Balance.Gent kies je gemakkelijk zelf welk type therapie voor jou het beste werkt. Je kan bij hen namelijk kiezen voor een behandeling osteopathie, maar ook ze bieden in Gent ook een combinatie aan van verschillende disciplines. Bij sommige klachten brengt het namelijk betere resultaten als er een behandeling opgestart wordt waarbij verschillende disciplines samenwerken. De osteopaat zal daarom altijd samen met jou op zoek gaan naar de beste oplossing.

Osteopathie tijdens de zwangerschap

Wanneer je zwanger bent, ondergaat je lichaam een hele reeks aan veranderingen. Het is daarom ook normaal dat er wel eens klachten kunnen voorkomen. Bij de behandeling osteopathie in Gent ondersteunen ze jou niet enkel voor de geboorte, maar erna behandelen ze jou waar nodig. Een bekende klacht die tijdens of na de zwangerschap kan voorkomen, is het mobiliteitsverlies ter hoogte van het bekken. Dit kan eveneens voorkomen rond de rug, baarmoeder en het middenrif. Je laat dit het best behandelen door een ervaren osteopaat van deze onderneming om zo een optimale groei te bevorderen. Bij hen ben je nu eenmaal altijd in goede handen. Zij baseren zich niet alleen op de wetenschap, maar houden ook steeds rekening met jou, als mama, en met je baby. Iedereen is nu eenmaal uniek en verdient daarom ook een gespecialiseerde behandeling. Tijdens het eerste gesprek zal deze specialist verschillende vragen stellen over je klachten. Op die manier kunnen ze efficiënt de beste behandeling voor jou ontwikkelen. Indien nodig spreken ze eerst ook met de gynaecoloog.

Maak een eerste afspraak

Wilt u eindelijk van die vervelende pijn af zijn? Neem dan vandaag nog contact op met deze experten. Zij helpen u met veel plezier verder en gaan aan de hand van een manueel onderzoek op zoek naar de ideale behandeling voor jou. In hun eigen praktijk in Gent passen ze allerlei technieken toe op maat van jouw klachten. Ontdek meer tijdens je eerste afspraak.

https://balance.gent/