Formida
Image default
Gezondheid

Een sessie bij de betrouwbare regressietherapeut: dit kan je verwachten

Ben jij al bekend met een regressietherapeut of ben jij heel erg benieuwd wat regressietherapie voor jou kan betekenen? Mensen hebben steeds meer last van lichamelijk of mentale klachten. Denk bijvoorbeeld aan bindingsangst, trauma’s, depressie, lichamelijke pijn, eetproblemen en meer. In plaats van om de klachten te onderdrukken met tijdelijke oplossingen, wordt er door de beste regressietherapeut gekeken naar waar de oorzaak ligt. Neem contact op met Goethals Therapie om meer te weten te komen over hoe een therapiesessie er aan toe gaat.

De kracht om tot jouw onderbewustzijn te komen

Je vraagt jezelf wellicht af wat een regressietherapeut precies voor jou kan betekenen. Voordat jij aan een therapiesessie begint wil je uiteraard mentaal voorbereid zijn voor wat er te wachten staat. Het doel van regressietherapie is om tot jouw onderbewustzijn te komen. Dit begint bij jezelf. Jouw lichaam houdt van allerlei emoties, herinneringen en ervaringen vast waar jij je niet van bewust bent. Al deze informatie vormt een sleutel tot de oorzaak van jouw klachten. De betrouwbare regressietherapeut gaat met behulp van hypnotherapie zorgen dat jij tot jouw onderbewustzijn kan komen. Zo kom je tot de oorzaak van je klachten en wordt er samen gekeken hoe dit kan worden opgelost.

Verschillende redenen om open te staan voor regressietherapie

Veel mensen zijn terughoudend om te beginnen aan therapie. Vaak voelen ze zich niet op hun gemak om hun ervaringen, hun verleden en hun perspectief te delen met een therapeut. Wanneer jij graag jouw klachten wilt verwerken, maar bang bent om de stap te nemen, staat een regressietherapeut voor jou klaar. Doordat dit geen gesprekstherapie is, voel jij je sneller op jouw gemak. Daarnaast zorgt deze regressietherapeut altijd jouw emoties en gevoelens worden gewaarborgd. Ondanks dat je soms uit jouw comfortzone moet stappen, is het belangrijk om dit op jouw eigen tempo te doen.

https://francisgoethals.be/