Formida
Image default
Gezondheid

Deze Forever skincare producten bevatten een vitamine C bom

De Forever skincare producten en Forever aloë vera essential oils van Forever zijn ware vitamine C bommen. Er zitten dus geen schadelijke stoffen in en ze zijn rijk aan goede stoffen. De cosmeticaproducten van deze webshop zijn bovendien 100% aseptisch geproduceerd en zijn direct afkomstig van eigen plantages in Texas en de Dominicaanse Republiek.

De beste essential oils en cosmeticaproducten

De skincare producten van Forever zijn gebaseerd op aloë vera, een stof die kalmerend en hydraterend werkt. Ze zijn dan ook geschikt voor alle huidtypes. Voor een gevoelige huiden met puistjes en mee-eters hebben ze producten met kalmerende ingrediënten. Voor een droge huid bieden ze producten die voeden. Bij Forever Aloë Vera kunt u ook diverse essential oils kopen voor massages, diffusers of aromatherapie. Qua essentiële oliën hebben zij vier specifieke geuren in aanbod:

–          Lemon: een geur die doet denken aan frisse limonades op warme dagen en vrolijkheid opwekt. Deze geur stimuleert u in beweging te blijven.

–          Defense: deze geur ondersteunt het immuunsysteem dankzij de krachtige mengeling van sinaasappel, kruidnagel, kaneelschorsolie, rozemarijn, wierook, jeneverbes en eucalyptus.

–          Peppermint: dit is een frisse geur die zorgt voor opwekking, positiviteit stimuleert en het concentratievermogen versterkt.

–          Lavender: deze geur is kalmerend en ontspannend en doet denken aan warme avonden in Zuid-Frankrijk.

Forever Aloë Vera essential oils en huidverzorgingsproducten bestellen

Wilt u van uw tijd in de badkamer een ontspannende ervaring maken door de zorgen van de dag van u af te spoelen, letterlijk en figuurlijk? Dan zijn de producten van Forever Aloë Vera een goede zet. De skincare producten van het merk Forever zitten bomvol aloë vera en hebben daardoor een gigantische voorsprong op andere producten qua heilzaamheid en werking, terwijl de essential oils een extra luxueus element toevoegen aan uw routine. Kunt u niet wachten om deze producten uit te proberen? Bestel de Forever Aloë Vera skincare producten vandaag nog op de website en geniet van een snelle levering.

https://www.forever-aloe-vera.com/productinformatie/forever-essential-oils/