Formida
Image default
Bedrijven

Telefoonhoesjes ter bescherming

Telefoons zijn geen goedkope apparaten. Vooral smartphones niet. Een los toestel kan al gauw richting de 1000 euro gaan in prijs. Het is dan ook verstandig om jouw telefoon goed te beschermen tegen schade. Deze schade kan in verschillende vormen ontstaan. Ten eerste kunnen er krassen op het scherm ontstaan na verloop van tijd. Dit kan komen doordat het scherm op een voorwerp ligt of vanwege jouw eigen nagels. Ook kan een telefoon al snel uit de handen vallen. Hierdoor ontstaat valschade, wat kan leiden tot deuken, barsten of zelfs een kapotte telefoon. Met telefoonhoesjes kun je het grootste deel van de schade al voorkomen.

Telefoonhoesjes zijn beschikbaar voor vrijwel elk merk en elk type telefoon. Ook hoeven ze niet veel te kosten. In vergelijking met de prijs van de telefoon zou je gek zijn als je geen telefoonhoesjes erbij haalt voor 1/100e van de prijs van jouw telefoon. Ook zijn er verschillende uitvoeringen te vinden. Zo heb je de zogenaamde bookcases, die van rechts naar links openslaan. Daarnaast heb je ook nog bumper hoesjes. Deze zitten om de rand en de achterkant van de telefoon, maar beschermen het scherm niet. Dit is alleen aan te bevelen voor diegenen die zeer zuinig met hun telefoon omgaan.

Telefoonhoesjes in alle kleuren

Je kunt jouw eigen telefoonhoesjes als het ware personaliseren. Ze zijn namelijk in ontzettend veel kleuren en printjes beschikbaar. Zo weet je meteen welke telefoon van jou is als die ergens op de tafel ligt met andere telefoons.

https://www.telefoonhoesje.nl/