Formida
Image default
Bedrijven

Kunst lenen bij een gespecialiseerde galerij

Bent u een fervent liefhebber van kunst, maar staat u niet bepaald te trappelen om een grote som te spenderen? Dan is kunst lenen misschien wel de meest geschikte oplossing voor u. Bij Art Forum, gevestigd in Antwerpen, kunt u terecht voor de mooiste kunstwerken in alle verschillende stijlen. Samen met de klant vinden deze specialisten de kunstwerken die passen bij uw doeleinde, persoonlijke smaak en ruimtelijke mogelijkheden van uw pand of bedrijf. Laat de zoektocht met een gerust hart over aan de medewerkers, bij hen kunt u zeker en vast terecht om prachtige kunst te lenen!

Ontdek zelf het aanbod aan exclusieve kunstwerken

Misschien wilt u de ruimte van uw bedrijf iets moderner aankleden? Of wilt u een prachtige modelwoning verkopen, maar ontbreekt er iets in het interieur? Dan is kunst lenen altijd een goed idee. Schilderijen, beeldhouwwerken en foto’s behoren standaard tot het beschikbare aanbod van Art Forum. Kies het kunstwerk uit dat u wilt lenen en laat het plaatsen over aan een van de medewerkers. Na de afgesproken periode worden de kunstwerken ook weer opnieuw opgehaald. Kortom, bij dit bedrijf bent u zeker van correctie service en oog voor details. Gebruik een van de flexibele formules om kunst te lenen, zo betaalt u nooit een cent te veel! Al vanaf 25 euro per maand kunt u de mooiste kunstwerken bewonderen.

Heeft u nog vragen? Contacteer het gespecialiseerd bedrijf

Wilt u graag meer weten over hoe kunst lenen precies in zijn werk gaat? Neem dan gerust contact op met de galerij in Antwerpen. U kunt hen telefonisch, via e-mail of via het online contactformulier eenvoudig bereiken. Zij hebben een antwoord op al uw vragen over het lenen van prachtige kunstwerken. Bespreek samen met hen de opties, dan gaan zij zo snel mogelijk aan de slag met al uw wensen.

Gerelateerde artikelen

Het perfecte trouwkostuum

Denk aan uw toekomst en kies ervoor om te investeren in vastgoed

Spoedcursus of reguliere rijles?