Formida
Image default
Woning en Tuin

Welke goede karaktereigenschappen heeft Quick Step laminaat?

Dat u veel keuzemogelijkheden heeft bij Quick Step laminaat, zal u niet verbazen. Er zijn meerdere bekende series op de markt, zoals de Majestic, Classic, Exquisa en Lagune serie. Binnen deze series kunt u bovendien uit een flink aantal dessins en kleuren kiezen. Welke serie u ook kiest, u bent verzekerd van een goede kwaliteit en authentiek karakter van uw laminaatvloer. Weet u niet welke serie bij u past? Dan kunt u altijd de hulp inschakelen van een van Quick Steps gerenommeerde dealers, zoals het Laminaat & Parket Depot uit Stabroek. Wat maakt van Quick Step laminaat nu zo’n goede vloer?

Garantie op Quick Step laminaat

Kiest u voor een vloer van Quick Step laminaat? Dan krijgt u van het bedrijf wel 25 jaar garantie. Dankzij nieuwe technologieën, zoals de Scratch Guard, zijn de bovenlagen van uw laminaat tot wel tien keer beter beschermd tegen krassen en overige beschadigingen. Raakt uw Quick Step laminaat toch beschadigd? Dan krijgt u met een speciale herstelkit de originele kleur van uw planken terug.

HydroSeal tegen water

Een andere techniek, de HydroSeal, biedt een uitstekende bescherming van uw laminaat tegen vlekken en oppervlaktevochtigheid. Deze techniek is in de nieuwe generatie vloeren standaard verwerkt. U vindt het in de series Majestic, Impressive, Eligna en Classic. Door de waterafstotende coating is Quick Step laminaat de eerste echte waterbestendige laminaatvloer ter wereld. Schoonmaken is daarom ook een stuk veiliger, aangezien water echt niet meer doordringt in uw vloer.

 

Unieke kliksysteem

Quick Step vloeren zijn authentiek en eenvoudig te leggen. Dit komt door het unieke Uniclic of Uniclic Multifit systeem. Hierdoor kunt u de vloerplanken tegen elkaar leggen zonder met lijm te hoeven werken. Met de vele installatie handleidingen en -video’s op internet heeft u de vloer in een mum van tijd gelegd. Ook kunt u een expert, zoals het Laminaat & Parket Depot uit Stabroek, inschakelen om uw vloer foutloos te laten leggen.

https://www.parketdepot.be/nl