Formida
Image default
Winkelen

Roermond outlet

Als je wilt winkelen is het ook erg handig als de kinderen zich ook kunnen amuseren. Daarom bieden de designeroutlets veel vermaak voor kinderen. Kinderen vanaf drie jaar kunnen genieten van de glijbanen, tunnels en draaimolens, en er zijn ook kindertaxi’s (verhuur) voor uw kinderen om plezier te hebben.

 

Bij de designer outlets van Roermond shop je minimaal 363 dagen per jaar tegen een ongekend lage prijs. Maandag t/m vrijdag 10:00 tot 20:00 Zaterdag en zondag 09:00 tot 20:00 Adres: Stadsweide 2, Roermond. tip! Breng een gratis winkelgids mee bij het betreden van de locatie, deze kan worden verkregen bij de ingang en het informatiecentrum (naast de Polo Ralph Lauren-winkel).

Roermond heeft naast de designeroutlets ook een prachtige binnenstad met culturele trekpleisters als de Munsterkerk en de Sint-Christoffelkathedraal. Ook de omgeving van Roermond is een bezoek waard. In Maasplassen, het grootste watersportgebied van Nederland, kun je bijvoorbeeld wandelen langs het strand, een boot huren of een rondvaart maken. Daarnaast is een wandeling door Nationaal Park De Meinweg sterk aan te raden, het idyllische stadje Thorn met witte huisjes mag niet op je lijstje ontbreken!

roermond outlet corona-regeln

 

 

https://www.dergatsjev.be/2017/01/designer-outlet-roermond.html