Formida
Image default
Badkamer en toilet

Net een nieuwe woning gekocht en is de badkamer aan renovatie toe?

Is een kleine herstelling of enkel een nieuwe douche niet voldoende, maar heb je een volledige badkamer renovatie in Antwerpen nodig? Dan neem je contact op met RenoZen. Deze badkamerspecialist uit Antwerpen staat garant voor prachtige, moderne & duurzame badkamers. Akkoord, er zijn goedkopere oplossingen, maar op het vlak van prijs-kwaliteit is RenoZen onklopbaar.

RenoZen staat garant voor smaakvolle en kwaliteitsvolle badkamer renovaties in Antwerpen

RenoZen is gevestigd in hartje Antwerpen en realiseert dan ook badkamer renovaties in de provincie Antwerpen. Bij RenoZen vertrekken ze steeds vanuit jouw wensen en komen ze met een voorstel helemaal op jouw maat. Na een eerste gesprek wordt er een voorstel gemaakt, dat ongetwijfeld je verwachtingen overtreft. Bij RenoZen luisteren ze immers heel goed naar je wensen en komen ze met een badkamer renovatie op de proppen die binnen jouw budget valt.

Persoonlijke aanpak van je badkamer renovatie in Antwerpen

Waarmee RenoZen het verschil maakt? Naast de persoonlijke aanpak, kun je ook rekenen op een team aan ervaren stielmannen. Badkamer renovatie in Antwerpen hebben voor deze toppers weinig geheimen.

Jaarlijks werkt het team van RenoZen meer dan 120 badkamer realisaties in Antwerpen af. De zaakvoerder is van elk dossier op de hoogte en elk eerste gesprek neemt hij voor zijn rekening. Niet alleen volgen ze alles van A tot Zen op, je kan steeds bij hen terecht, ook wanneer de badkamer renovatie in Antwerpen in volle gang is.

3D-ontwerp van je badkamer

Bij RenoZen is het ook mogelijk om een 3D-tekening te laten maken van je badkamer. Ga je akkoord met de offerte voor je badkamer renovatie in Antwerpen, dan wordt er een ontwerp gemaakt. Zo kun je op voorhand zien hoe je nieuwe badkamer er gaat uitzien. Uiteraard is het op basis van dit ontwerp nog steeds mogelijk wijzigingen aan te brengen.

 

Badkamer renovatie in Antwerpen op 14 dagen rond

Binnen de 14 werkdagen is je badkamer renovatie in de regio Antwerpen in kannen en kruiken. Alles wordt netjes opgeleverd en een professionele schoonmaakfirma zorgt ervoor dat je je nieuwe badkamer meteen in gebruik kunt nemen. Wil je prachtige foto’s van je badkamer, dan kan er ook nog een fotograaf langs gestuurd worden. Je ontdekt trouwens heel wat foto’s op de website. Tevreden klanten zijn immers de beste publiciteit voor deze specialist in badkamer renovaties.

Vraag vandaag nog je offerte aan voor je badkamer renovatie in Antwerpen.

https://renozen.be/badkamerrenovatie-antwerpen/