Formida
Image default
Management

International institute for management development

IMD Internationaal Instituut voor Managementontwikkeling

 

Over de werkgever

IMD is een Zwitserse stichting, gevestigd aan de oevers van het Meer van Genève in Lausanne, Zwitserland, die zich toelegt op de ontwikkeling van internationale business executives in elke fase van hun carrière. Dankzij onze unieke omgeving kunnen wij onze positie als wereldleider op het gebied van Executive Development handhaven. Door de beste mensen aan te trekken, kunnen wij onze doelstellingen blijven verwezenlijken.

Het IMD-verschil

IMD is een business school van topniveau. Wij zijn de experts in het ontwikkelen van wereldleiders door middel van impactvol executive onderwijs.

 

Waarom IMD?

Wij zijn 100% gericht op het ontwikkelen van leidinggevenden in de echte wereld

Wij bieden Zwitserse topkwaliteit met een mondiaal perspectief

We hebben een flexibele, aangepaste en effectieve aanpak

We zijn 100% gericht op de ontwikkeling van leidinggevenden in de praktijk

Alle IMD programma’s en diensten richten zich op de uitdagingen waar executives in de praktijk voor staan. We werken samen met onze klanten – individuen, teams en organisaties – om hun problemen op te lossen, capaciteiten op te bouwen en zich voor te bereiden op de toekomst. Wij trekken uitmuntende faculteitsleden aan die thought leadership en praktische ervaring combineren. We worden geleid als een bedrijf, niet alleen als een academische instelling, we hanteren een meedogenloze probleemoplossende aanpak om blijvende waarde en impact te creëren.

Wij bieden Zwitserse excellentie met een wereldwijd perspectief

IMD is gevestigd in Zwitserland en opereert ook vanuit belangrijke locaties wereldwijd, waaronder ons Executive Learning Center in Singapore. Het deelt het streven van het gastland naar uitmuntendheid en biedt tegelijkertijd een unieke wereldwijde ervaring. Wij staan steevast in de top van de ranglijsten en zijn intellectueel en cultureel divers, zonder één dominante nationaliteit en zonder één wereldbeeld.

 

Kijk maar naar de cijfers:

Meer dan 8.000 executives uit 98 landen komen elk jaar naar IMD

120 internationale bedrijven kiezen elk jaar voor IMD voor hun programma’s op maat

Ons alumninetwerk telt meer dan 80.000 leden in 45 clubs wereldwijd

Meer dan 34 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd in de faculteit en het personeel van IMD

IMD staat wereldwijd op de eerste plaats in executive education (Financial Times 2008-2015) en wereldwijd op de eerste plaats in open programma’s (Financial Times 2012, 2013, 2014 & 2015)

 

Onderzoek en ontwikkeling

Het leren bij IMD is geworteld in oorspronkelijk IMD-onderzoek. Momenteel lopen er meer dan 80 onderzoeksprojecten, elk geleid door een of meerdere faculteitsleden. IMD voert zijn onderzoek en programma-ontwikkeling uit in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven. Om waarde te creëren, zorgen de faculteitsleden er niet alleen voor dat hun onderzoek relevant is voor managers in de praktijk, maar produceren ze ook een gestage stroom van nieuw materiaal voor IMD-programma’s.

 

Academic Positions is in 2009 opgericht door John Galanis en Erik Björkander om een gat te vullen dat zij zagen in de Zweedse markt voor academische werving. Hun doel was om het voor Zweedse universiteiten makkelijker te maken om academisch toptalent te vinden door een vacaturebank te creëren die zich richt op academische vacatures. In de daaropvolgende jaren breidden ze uit naar de rest van Scandinavië, Europa, en wereldwijd.  

 

De groei en ontwikkeling van Academic Positions is altijd gedreven geweest door het eenvoudige idee dat onderzoek belangrijk is. Getalenteerde onderzoekers zijn de sleutel tot het bereiken van wetenschappelijke excellentie, en daarom moet het aantrekken van talent een prioriteit zijn. Door te investeren in het aantrekken van talent verbeteren onze klanten hun rekruteringskansen, zodat ze minder middelen hoeven te besteden aan rekrutering en zich kunnen concentreren op het verzekeren van kwalitatief hoogstaand onderzoek. 

Wij voorzien onze klanten van de kennis en ondersteuning die zij nodig hebben, zodat zij meer tijd kunnen besteden aan de zaken die voor hen van belang zijn. In de afgelopen 13 jaar hebben wij verschillende data-gedreven digitale recruitment oplossingen ontwikkeld die de eerste in hun soort zijn in de academische recruitment marketing industrie. Deze innovatieve diensten hebben Academic Positions tot een vertrouwde partner gemaakt voor meer dan 2.500 organisaties die op zoek zijn naar internationaal academisch talent. 

 

Dus hoe zien onze volgende tien jaar eruit? Simpel gezegd, onze visie is om ’s werelds grootste platform en autoriteit in de academische recruitment markt te worden. Wil je ons helpen deze visie te verwezenlijken? Kom dan bij ons werken. 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/