Formida
Image default
Vakantie

Reserveer alvast een parkeerplaats voor uw vakantie vanaf Luchthaven Zaventem

U heeft een vakantie geboekt en gaat vliegen vanaf luchthaven Zaventem. Het is handig om dan ook alvast een parkeerplaats te reserveren voordat u gaat vertrekken. Dit bespaart u tijd, geld en u kunt uw vakantie ontspannen beginnen.

Welke parkeermogelijkheden zijn er bij Zaventem

Op het vliegveld zelf kunt u uw auto parkeren, maar ook bij alternatieve parkings dicht bij het vliegveld. Het vliegveld zelf heeft verschillende parkings met een gezamenlijke capaciteit van ruim 12.000 parkeerplaatsen. De iets duurdere parkings zijn gelegen op loopafstand van de luchthaven en de goedkopere op ongeveer 10 minuten. Hierbij kunt u gebruik maken van een gratis shuttlebus welke u naar de luchthaven zal brengen en weer ophalen.

Wilt u een goedkopere parkeerplaats reserveren? Dan is het aan te raden om eens te kijken naar de concurrerende parkings die rondom het vliegveld zijn gelegen. Op deze parkings kunt u ook uw auto veilig en voordelig parkeren. Met een gratis shuttlebus zal u van deze parkings naar luchthaven Zaventem worden gebracht en weer opgehaald bij terugkomst van uw vakantie.

Vergelijk alle parkings en bespaar op uw parkeerplaats

Om een goede keuze te maken is het handig om alle parkeermogelijkheden in één overzicht te hebben. Op de website van Parkingbijzaventem.be kunt u alle parkings op- en rondom luchthaven Zaventem met elkaar vergelijken. De parkings op deze website zijn nauwkeurig geselecteerd op veiligheid en service. U kunt dus met een gerust hart uw auto achterlaten op één van deze parkings.

Met de vergelijkingstool kunt u vergelijken op prijs en op waardering van klanten. Ook wordt er per parking aangegeven hoe ver deze van de luchthaven is gelegen en of er een gratis shuttlebus aanwezig is. Ook kunt u ervaringen lezen van klanten die u zijn voorgegaan en lezen welke faciliteiten de parkeeraanbieder aanbiedt. Bij verschillende parkings kunt u bijvoorbeeld uw auto laten wassen en stofzuigen. Ook is overdekt parkeren mogelijk bij verschillende parkings.

https://parkingbijzaventem.be/