Formida
Image default
Vakantie

Op zoek naar een hotel in Poperinge voor een grote groep? Hier moet u zijn!

Vakantie… eindelijk tijd om eens heerlijk te ontspannen en erop uit te gaan met vrienden of familie. Bent u van plan om op vakantie te gaan met een grote groep vrienden of familie? Dan biedt Skindles een uitkomst. Dit hotel in Poperinge biedt ruimte voor een groep tot 24 personen en is voorzien van zes losse appartementen, zodat u toch nog genoeg privacy heeft. Deze appartementen beschikken over meerdere slaapkamers, een keuken, een of twee badkamers en een zithoek. In de slaapkamers zijn éénpersoons-, tweepersoons- of stapelbedden te vinden.

Waar ligt het hotel?

Het hotel ligt in Poperinge, een stad in West-Vlaanderen. In de omgeving is genoeg te doen. De stad beschikt over genoeg leuke uitgaansgelegenheden en winkels, maar ook als u graag de rust op zoekt, komt u in de omgeving aan uw trekken. In de buurt van de stad zijn veel groene gebieden, waar u heerlijk kunt wandelen. Het hotel in Poperinge bevindt zich in een oud herenhuis, dat in de 18e eeuw is gebouwd. Dit gebouw ademt historiek. Het hotel in Poperinge werd in de Eerste Wereldoorlog gebruikt door officieren en vlak na de oorlog werd het een bedevaartsoort voor Engelsen, die er kwamen om oorlogsherinneringen op te halen en slagvelden en militaire kerkhoven kwamen bezoeken.

Wat is er te doen in het hotel?

Naast privéappartementen, is het hotel voorzien van verschillende gemeenschappelijke ruimtes, denk aan een grote eetkamer en een salon, waarin de gasten piano of gitaar kunnen spelen en op een groot scherm televisie kunnen kijken. Ook een bar is aanwezig. Overigens is het hotel niet alleen bedoeld als vakantieverblijf, het is ook mogelijk om er een langere periode in te verblijven. Bovendien is het geschikt als accommodatie voor een teambuildingsuitje met collega’s. Ook voor zakelijke doeleinden kunt u er terecht. In de Skindles business flats kunnen u en uw zakenpartners overnachten. Tevens kunt u de feestzaal gebruiken voor het geven voor een groot feest.

https://www.skindlespoperinge.com/

Gerelateerde artikelen

Reserveer alvast een parkeerplaats voor uw vakantie vanaf Luchthaven Zaventem

Les meilleures plages à visiter au Portugal l’été prochain

Alle singlereizen uitstekend begeleid door bekwame reisleiders