Formida
Image default
Aanbiedingen

Uw woning verkopen of verhuren kan bij deze makelaar uit Borgerhout

Wilt u uw woning verkopen of verhuren? Dan kan u het best gebruik maken van de expertise van een makelaar. BR Vastgoed is gespecialiseerd in advies in verband met kopen, verkopen en verhuren van woningen in Antwerpen. Deze makelaar is gevestigd aan het stadspark op de grens van Antwerpen en Borgerhout. Dankzij deze centrale ligging, kennen de huizenmarkt in de Antwerpse districten als geen ander en kunnen ze ontwikkelingen kort op de voet volgen. Ontdek hoe het verkopen of verhuren van uw huis in Borgerhout of een van de andere Antwerpse districten bij deze makelaar gebeurt.

Ontdek hoe ze de verkoop van uw woning aanpakken

BR Vastgoed zal allereerst een makelaar sturen naar uw woning in Borgerhout of ergens anders in groot Antwerpen om een nauwkeurige waardebepaling te kunnen maken. Ze kijken hierbij naar verschillende factoren, zoals omvang, staat en graad van afwerking van uw eigendom. Ook de ligging speelt een belangrijke rol. Dankzij hun ligging in het hart van Antwerpen, zijn ze bekend met de invloed van de ligging. Daarnaast houden ze ook rekening met extra’s in hun berekening. Denk hierbij aan een zwembad, terras of parking. Nadat de makelaar uit Borgerhout een marktconforme waarde heeft bepaald, gaan de specialisten over tot de reclamecampagne. Ze creëren een opvallende affiche voor aan uw gevel en plaatsen uw eigendom op allerlei portaalsites en sociale media. Hoe meer mensen uw eigendom te zien krijgen, hoe groter de kans is dat iemand toehapt. Om ervoor te zorgen dat uw woning opvalt, zal BR Vastgoed professionele fotografen inschakelen voor foto’s van uw gebouw te nemen. Ze gebruiken hiervoor drones, videografie en klassieke foto’s. Ze stellen een dossier op zodat alle informatie makkelijk en snel te vinden is.

Schakel een makelaar in voor de verkoop van uw woning

Zoekt u een makelaar die actief is in Deurne voor het verhuren van uw woning? Ook dan kunt u deze makelaar uit Borgerhout inschakelen, ze zijn namelijk actief in alle Antwerpse districten. Zij hebben een heel netwerk van gescreende kandidaten, waardoor ze enorm snel de juiste mensen kunnen vinden voor uw woning. Ze streven er dan ook naar om uw woning binnen de twee weken te verhuren. Of het nu voor het verkopen of het verhuren is, u kunt op deze specialist rekenen.