Formida
Image default
Particuliere dienstverlening

Een juwelier in regio Putte met ervaring

Woont u in de buurt van Putte en zoekt u een betrouwbare juwelier en goudsmid? Dan moet u zeker eens langsgaan bij Juwelier De Laet, in Bonheiden. Deze juwelier bestaat al sinds de jaren ’60 is een echt familiebedrijf. De vader van de huidige zaakvoerder richtte het bedrijf op in 1963, nadat hij zelf eerst in de leer was gegaan bij een bekende juwelier in Antwerpen. In 1977 kwam Marc, de huidige zaakvoerder in de zaak. Dankzij zijn opleidingen als goudsmid, graveur, wasbewerker, 3D-tekenaar en juweelontwerper is hij als geen ander is staat om deze familiezaak in goede banen te leiden. Ondertussen is ook de derde generatie in het bedrijf begonnen. Ontdek wat deze juwelier in regio Putte voor u kan betekenen.

Een assortiment aan topmerken

Bij deze juwelier in Bonheiden kunt u in de eerste plaats terecht indien u sieraden wilt kopen. Zoekt u een halsketting voor de verjaardag van uw partner of als valentijnsgeschenk? Of wil je je gewoon iets voor jezelf kopen? Dankzij hun jarenlange ervaring zijn ze in staat om enkel de beste merken aan te bieden. Zo bieden ze oorbellen, halskettingen, ringen en armbanden aan van onder andere Diamanti Per Tutti, Jacques König, Hulchi Belluni en Davice. Ook horloges kunt u overigens bij Juwelier De Laet in regio Putte kopen. Ze bieden enkel uurwerken van het Japanse topmerk Seiko aan. Wat u ook koopt bij deze gespecialiseerde juwelier, u weet dat u kwaliteit krijgt.

Ga langs voor een herstelling

Als juwelier en goudsmid zijn ze bij deze juwelier niet enkel gespecialiseerd in de verkoop van juwelen en uurwerken. U kunt bij hen namelijk ook terecht voor herstellingen aan uw uurwerk of sieraad. Heeft u een horloge gekregen als geschenk, maar is uw band te lang of te kort? Dan passen zij het met plezier voor u aan. Of heeft een paar oorbellen liggen dat beschadigd is? Zij doen hun uiterste best om het voor u te herstellen. Wilt u dus juwelen kopen of laten herstellen? Ga dan zeker eens langs.

https://www.juwelierdelaet.be/