Formida
Image default
Electronica en Computers

Alles over een beveiligingscamera voor buiten

Een bewakingscamera voor buiten is heel anders dan een bewakingscamera voor binnen. De grootste uitdaging waarmee de prior wordt geconfronteerd, is het weerstaan van de extreme weersomstandigheden. Deze camera’s moeten bestand zijn tegen warme en vochtige omstandigheden. Het moet ook waterdicht zijn om de onderdelen te beschermen tegen beschadiging door regen.

Outdoor beveiligingscamera’s zijn er in vele variëteiten en van hen, de belangrijkste lijn van classificatie is of de camera is bedraad of draadloos. Je moet beslissen om het type van de camera die u wilt voor uw veiligheid te kiezen. Er zijn zowel verdiensten en nadelen van beide soorten camera’s.

Een draadloze buiten beveiligingscamera heeft het intrinsieke voordeel dat hij gemakkelijk en zonder veel moeite kan worden geïnstalleerd. Er is geen noodzaak van bedrading, dus de tijd en complicatie die betrokken zijn bij de installatie van deze camera’s is zeer weinig. Aan de andere kant, bekabelde beveiligingscamera’s draagt veel addertjes onder het gras bij de installatie ervan. De bekabelde verbinding moet worden opgezet voordat een nieuwe camera wordt geïnstalleerd.

Het grote nadeel van het gebruik van een draadloze camera is de afhankelijkheid van interne batterijen, die gemakkelijk ontladen en moet worden opgeladen met bepaalde tussenpozen om ervoor te zorgen dat het goed werkt. De bedrade camera’s zijn vrij van dit ongemak. Bovendien zijn de kosten voor het kopen van een draadloze buiten beveiligingscamera zeer hoog in vergelijking met de bekabelde camera’s.

De videokwaliteit en resolutie zijn ook een grote factor bij het onderscheiden van camera’s. De kwaliteit van de camera hangt voornamelijk af van de FPS of Frames per Second Value. Meer FPS betekent simpelweg hogere kwaliteit. Een beveiligingscamera voor buiten met een hoge resolutie helpt beveiligingsbeambten om de inbrekers gemakkelijk te onderscheiden van de menigte. Deze camera’s moeten ook nachtzicht mogelijkheden hebben om dieven op te sporen in de nacht of bij weinig licht. Deze camera’s zijn beschikbaar in kleur of zwart-wit modus. Een kleur buiten beveiligingscamera onderscheidt indringers natuurlijk met meer duidelijkheid in vergelijking met een zwart-wit camera.

Een ander belangrijk ding vóór de aankoop van een outdoor bewakingscamera is om te kijken naar de back-up faciliteiten in geval van schade. Het opnamesysteem van de camera moet sterk en duurzaam zijn om elke actie op te nemen die voor de lens plaatsvindt. Camera’s kunnen rechtstreeks op uw computersysteem opnemen of op DVD’s of VHS-banden om alle gebeurtenissen chronologisch op te nemen.

https://www.securitythuis.nl/