Formida
Image default
Particuliere dienstverlening

Een expert in autoverzekeringen uit Aalter

Bent u van plan een nieuwe auto te kopen? Dan kunt u best een autoverzekering aanschaffen. Afhankelijk van wat voor verzekering u kiest, kunt u zich indekken voor mogelijke schade bij ongevallen of andere gevallen. Bent u van Oost-Vlaanderen en wilt u uw auto graag laten verzekeren? Dan zit u goed bij Vidalis. Deze expert in autoverzekeringen in regio Aalter biedt allerlei soorten autoverzekeringen aan. Daarnaast bieden ze ook advies zodat u zeker de juiste verzekering kiest. Ontdek welke polis bij uw wensen past.

Een ruim aanbod aan verzekeringen

Bij Vidalis uit Aalter heeft u de keuze uit verschillende autoverzekeringen. Zo wordt er een onderscheid gemaakt tussen een polis die u beschermt tegen schade aan derden – autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid – en  een polis die eigen schade dekt, de omniumverzekering. Bij de omniumverzekering heeft u nog eens de keuze tussen een mini-omnium en de gewone omnium. De mini-omnium beperkt zich voornamelijk tot een aantal standaarddekkingen. Het verschil tussen beiden zit voornamelijk in de dienstverlening en prijs. Met de omnium bent u verzekerd tegen diefstal, brand, glasbreuk, natuurkrachten en aanrijding met dieren. Verder kunt u ook nog allerlei andere autoverzekeringen aanvragen bij deze specialist uit Aalter. Bent u bang dat u ooit met autopech vast komt te zitten? Dan kunt u best de polis pechverhelping aanschaffen. Mocht de situatie zich voordoen kunt u een nummer bellen en komen de dienstverleners van Vidalis snel ter plaatse. Ze herstellen uw voertuig of laten uw voertuig takelen. In dat geval regelen ze ook vervoer voor u en de inzittenden. Voor een kleine prijs bent u zo verzekerd tegen autopech en bent u zeker dat u niet in het midden van de nacht ergens vast komt te zitten.

Vraag om advies

Doordat iedereen zijn wensen anders zijn is het moeilijk om de beste verzekering te bepalen. Daarom kunt u zich gewoon best laten adviseren. De specialisten van deze autoverzekeraar actief in Oost-Vlaanderen helpen u graag waar nodig. Bent u benieuwd naar de prijzen? Dan kunt u een gratis offerte aanvragen.

https://www.vidalis.be/