Formida
Image default
Particuliere dienstverlening

Ontdek hun garantie op brillenglazen

Bij deze brillenwinkel in Genk geniet u van een uitstekende garantie op uw brillenglazen. Op alle nieuw aangekochte monturen en brillenglazen geniet u van een garantie van twee jaar. Deze garantie houdt fabrieksfouten in waar de klant dus niets aan kan doen. Denk daarbij aan lakloslating, loslating van een soldeerpunt of fouten in de ontspiegeling. Daarnaast geniet u gewenningsgarantie van een maand. Staat het montuur van de bril in korting? Houd u er dan rekening mee dat deze garantie niet geldt op deze afgeprijsde brillenglazen en andere producten. Bent u over het algemeen niet tevreden van de bril? Dan krijgt u ook nog eens 14 dagen na ontvangst de tijd om uw bril te retourneren

U geniet gewenningsgarantie op multifocale glazen

Wist u dat u bij ieder paar multifocale glazen een gewenningsgarantie geniet? Multifocale glazen zijn over het algemeen iets duurder omdat u er zowel ver als dichtbij mee kan kijken en lezen. Bij deze brillenwinkel willen ze zeker zijn van de beste oogzorg en zoeken zij met u naar de geschikte bril. De gewenningsgarantie duurt een maand, zodat u zeker bent dat u de juiste brillenglazen heeft gekozen. Uw ogen kunnen zeg maar ‘wennen’. Dankzij hun moderne apparatuur kunnen zij een oogmeting doen waarmee u zeker bent dat u uw oog kent en dus de juiste brillenglazen aanschaft. Door hun breed assortiment van monturen kijken zij welke bril het mooiste past bij uw gezicht, want het oog van een ander wilt ook wat. Kon uw oog niet wennen aan het glas? Maak dan een afspraak bij deze brillenwinkel uit Genk en zij helpen u graag verder.

Kom eens langs bij deze brillenwinkel

Kom eens langs bij brillenwinkel Bruninx Design Optics in Hasselt, in de omgeving van Genk, en bekijk hun aanbod. Zij hebben voor elk gezicht wel een geschikt montuur. Profiteer daarbovenop ook van hun garantie op brillenglazen. U kan ook een kijkje nemen op hun website en bekijk de verschillende merken en diensten die zij aanbieden.