Formida
Image default
Beauty en verzorging

Uw borsten laten vergroten is slechts één van de opties wat betreft borstchirurgie

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd plastisch chirurg in de omgeving van Antwerpen? Zoek dan vooral niet verder, want bij Clinic 12B bent u in goede handen. Hier vindt u een team van experten met de nodige expertisen en jarenlange ervaring in de borstchirurgie en borstheelkunde. Uw borsten laten vergroten is slechts één van de vele zaken waarvoor u terecht kunt in deze praktijk. Ze doen verder ook nog andere vormen van borstchirurgie, maar ook aangezichtsheelkunde, laserontharingen, bodycontour-herstel en nog veel meer.

Op zoek naar een borstvergroting of een andere ingreep?

U kunt bij Clinic 12B uw borsten laten vergroten, maar u kunt er ook terecht voor ander ingrepen. Bij een borstvergroting zal de plastisch chirurg implantaten inbrengen waardoor er extra borstvolume wordt gecreëerd. Ook kunt u zelf kiezen welke vorm van implantaten er worden gebruikt en uiteraard ook de grootte van deze prothesen. Is het niet een borstvergroting dat u zoekt, maar heeft u eerder een borstverkleining nodig? Dat kan evengoed bij Clinic 12B. Bij een borstverkleining wordt het overtollig vet en het teveel aan klieren weggenomen. Nadien worden uw borsten tot een nieuwe en kleinere borstvorm herschikt. Bij een borstlift kan de positie en de vorm van uw borsten hersteld worden. Dat gebeurt door overtollige huid weg te halen, uw tepels op de juiste hoogte te plaatsen en het weefsel te herschikken tot een stevigere borstvorm. Tot slot kunt u in deze kliniek ook terecht voor een borstreconstructie. Na een volledige of gedeeltelijke amputatie, of bij een geboren afwijking, kan het zijn dat u niet meer 100% tevreden bent over uw borsten. De chirurg zal de vorm, het volume en het uitzicht van uw boezem herstellen zodat u weer graag in de spiegel kijkt.

Neem contact op voor een consult

U hoort het dus, bij Clinic 12B kunt u terecht voor veel meer dan enkel uw borsten laten vergroten. Ze zijn gespecialiseerd in alle vormen van borstchirurgie en helpen u dus maar al te graag. Neem contact op om een afspraak te maken voor een eerste consult en bespreek samen met één van de chirurgen alle mogelijkheden en uw wensen.