Formida
Image default
Beauty en verzorging

Bij deze kapper uit regio Antwerpen kan u steeds terecht

Bent u op zoek naar een trendy kapper in de buurt van Antwerpen die uw coupe moeiteloos stijlvol en modern houdt? Hair Masters Plus is in dat geval hét salon voor u. In deze zaak werken stuk voor stuk experts op het gebied van haarmode en -verzorging, zodat u hier absoluut op uw plaats bent wanneer u nog naarstig zoekt naar een kapper die u helemaal kan vertrouwen met uw haar. Hair Masters Plus is zowel een dames- als herenkapper en staat garant voor een heleboel verschillende diensten, die uiteraard allemaal in het teken van uw haar staan. In dit salon in Beveren-Waas vertrouwt u op echte professionals!

Kom te rade bij deze experts

Hair Masters Plus heeft verschillende disciplines in de vingers. Zo kan u hier niet alleen uw haar of baard laten knippen of kleuren, maar ook haarprotheses of -extensions laten zetten. Vraag gerust aan de experts die werkzaam zijn in dit salon wat de mogelijkheden zijn, zij zullen u ongetwijfeld verder helpen. Zo zijn zowel haarextensions met microringen, clipsen en keratine mogelijk, elk geschikt voor een ander type haar. Gelukkig kunt u met al uw vragen steeds terecht bij deze professionals. Eventueel laat u hier zelfs een haaranalyse uitvoeren! Zo leert u meteen alles wat er te leren valt over uw eigen haar, en hoe u dit het best verzorgt. Met andere woorden, deze kapper uit Beveren-Waas (op een half uurtje rijden van Antwerpen) zweert bij persoonlijke service op maat van iedere klant.

Neem contact op voor een afspraak

Bent u dus op zoek naar een trendy kapper in de omgeving van Antwerpen om uw haar te laten knippen, kleuren of verzorgen? Dan kent u bij deze uw ‘place to be’: Hair Masters Plus! Wist u trouwens dat u hier én in hun webshop ook terechtkunt voor verschillende soorten haarverzorgingsproducten, waaronder conditioners, shampoos en haarmaskers? Zo levert deze expert op tal van vlakken een meerwaarde voor u en uw haar. Maak binnenkort een afspraak en laat u verwennen door deze pro’s! Contactgegevens vindt u simpelweg op hun website!