Formida
Image default
Dienstverlening

Een winkel van een totaalinrichting voorzien

Een goede winkel is pas compleet wanneer voor totaalinrichting is gekozen. Succes is namelijk niet alleen maar afhankelijk van het beste en meest complete assortiment. Het is net zo goed belangrijk dat de klanten zich er thuis en op het gemak voelen. Met een herkenbare eigen stijl van inrichten is direct voor een goed imago te zorgen. Het leuke is bovendien dat samen met specialisten zoals AnD-Extreem heel gemakkelijk alle mogelijkheden te verkennen zijn. Zo vind is altijd een stijl te vinden die bij de winkel past en die net even afwijkt van de look van de concurrentie. Daarmee is direct een goede slag te slaan als het om klantrelaties gaat.

Helemaal op maat inrichten

Het leuke aan het werken met totaalinrichting is dat dit niet betekent dat voor standaardopties gekozen moet worden. Het lijkt misschien alsof in één keer alles in één pakket wordt gestopt. Dit pakket wordt echter wel naar eigen smaak samengesteld. Dat betekent dus dat het op maat is van de klant en dat er maar één in zijn soort is. In dat opzicht is totaalinrichting dus het beste van beide werelden. Het geeft de mogelijkheid uniek te zijn, maar het zorgt er ook voor dat alles in één keer klaar is. Zo kan er alleen maar langer en beter genoten worden van het interieur zoals dat ontworpen is.

De inrichting visualiseren

Het is mogelijk om de totaalinrichting al te zien voor deze er daadwerkelijk staat. Dat komt doordat de specialisten alle mogelijke moderne technieken inzetten om een goed plan op maat te maken. Daar hoort dus ook het visualiseren bij. Het is leuk om in detail te bekijken hoe het er in de praktijk uit komt te zien. Dat kan bijvoorbeeld met 3D images. Zo is direct te zien of het er ook zo uit komt als het er in gedachten uitzag. Op die manier is er ook bij te sturen voor de definitieve plaatsing.

https://www.and-extreem.be/