Formida
Gezond wonen

Tabouret Benelux voor al uw zadelkrukken

Zadelkruk op wielen

Zadelkrukken ook wel kapperskruk, kappersfiets of ponyseat genoemd is een kruk op wielen. De zadelkruk dankt zijn naam aan de kenmerkende zitting in de vorm van een zadel (denk hierbij aan een paardenzadel). De zadelzitting heeft unieke ergonomische eigenschappen waardoor je op een verantwoorde manier je dagelijkse werkzaamheden kunt doen. Zadelkrukken met rugleuning worden verkocht als zadelstoel.

Zadelkrukken bestellen

Bestaan je dagelijkse activiteiten uit repeterende werkzaamheden. Zit of sta je langdurig in dezelfde houding dan is het verstandig om de aanschaf van een zadelkruk te overwegen.

Ergonomisch werken met een zadelkruk

De zadelkruk is een licht zitmeubel waarmee je je eenvoudig zittend kunt verplaatsen. Dit is enorm handig voor iedereen die zittend werkt en daarbij regelmatig zich moet kunnen omdraaien, opstaan of verplaatsen.

Zadelkruk voordelen

Bij staand werk en/of werkzaamheden aan een hoge werktafel kan de zadelkruk fungeren als een zit stahulp. Voorkom onnodige lichamelijke klachten en wissel staand en zittend werk regelmatig af.

Zadelkruk ergo

Zadelkrukken hebben een ergonomisch gevormde zadelzitting die de gebruiker in een actieve en natuurlijke houding dwingt. Binnen verschillende beroepsgroepen zoals kappers, schoonheidsspecialisten, verpleegkundigen, pedicures, dierenartsen, baliemedewerkers enz. is het gebruik van een zadelkruk vanzelfsprekend.

Zadelkruk modellen

Zadelkrukken kunnen uitgevoerd worden met verschillende wieltjes zodat deze op bijna alle vloeroppervlaktes gebruik kunnen worden. Ook is er in grote keuze in zithoogtes en voetkruizen. Het belangrijkste onderdeel van de zadelkruk is de zadelzitting. Deze zijn er in allerlei soorten en maten. Let bij aanschaf van uw kruk op wielen er op dat de vormgeving voldoende dwingend is zodat u in de gewenste gezonde werkhouding komt te zitten.

Zadelkruk schoonmaken

Als u regelmatig gebruik maakt van uw zadelkruk is het aan te raden om de wieltjes regelmatig schoon te maken. Zo voorkomt u dat deze stroef gaan lopen en wellicht uw vloer beschadigen. De stof/zand deeltjes zijn het eenvoudigst te reinigen met een handwarm sopje en schoonmaakdoekje.

Tabouret Benelux

Is een gespecialiseerde webwinkel in verrijdbare krukken. Naast zadelkrukken hebben wij ook een ruim assortiment zadelstoelen en tabourets. Onze producten zijn altijd scherp geprijsd en behoren tot de beste in hun prijsklasse.

 

http://www.tabouretbenelux.com/zadelkrukken