Formida
Image default
Groothandel

Sla uw producten in bij deze diepvriesgroothandel in West-Vlaanderen

Bij diepvriesgroothandel Biervliet Freez Center uit Diksmuide, West-Vlaanderen, kan iedere slager, cateraar, restauranthouder, zelfs bakker terecht voor al zijn of haar productbenodigdheden, snel geleverd én aan een zeer goede prijs. Naast een heleboel verschillende types vleeswaren, groenten, fruit, schaaldieren, frieten en andere voedingswaren, kan u hier ook terecht voor niet-voedingsproducten als verpakkingsmaterialen, papierwaren en onderhoudsspullen. Deze diepvriesgroothandel levert trouwens niet alleen aan de Belgische kust, maar ook in de rest van West-Vlaanderen, in Meetjesland (de streek van Aalter, Eeklo en Wachtebeke) en zelfs in Gent. Neem dus zeker eens een kijkje op de website en klik u een weg door hun gigantische aanbod

Met klantvriendelijkheid hoog in het vaandel

Biervliet Freez Center heeft hier bovenop ook nog een paar andere troeven achter de hand. Niet alleen kan u bij deze expert heel wat verschillende producten in grote volumes inslaan, u leert ook consequent nieuwe producten kennen dankzij de maandelijkse promoacties die steeds andere koopwaren in de bloemetjes zetten, dit uiteraard aan een sterk verminderde prijs. Een andere troefkaart is snelheid: op de overgrote meerderheid van de producten hoeft u niet lang te wachten, gemiddeld slechts één dag. Sommige producten kan u zelfs op de dag zelf bestellen en later die dag al geleverd krijgen, indien u voor 5 uur ’s ochtends uw bestelling plaatst. Biervliet Freez Center is met andere woorden een diepvriesgroothandel met een hart voor haar klanten die vanuit Diksmuide, West-Vlaanderen, zoveel mogelijk mensen probeert te helpen.

Bezoek hun website en sla uw slag

Een laatste grote troef van deze expert zijn de scherpe prijzen die zij de consument kunnen aanbieden. Als lid van de grote aankoopgroepering AZ Food Horecagrossiers kan Biervliet Freez Center rekenen op een uitstekende positie aan de onderhandelingstafel bij leveranciers, wat zijn weerslag geeft op het prijskaartje van de diverse goederen in de winkel. Dus bent u actief als slager, restauranthouder of cateraar, en zoekt u nog een uitstekende diepvriesgroothandel in regio West-Vlaanderen? Dan weet u bij deze bij wie u terecht kan!