Formida
Image default
Groothandel

Een vlotte import uit het buitenland

Voor een vlotte import van uw nieuw voertuig dat u in het buitenland kocht, moet u bij Trex Cars zijn. Zij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vlekkeloos laten verlopen van een import en een aankoop van voertuigen in andere EU-landen. Ze begeleiden u tijdens het gehele proces en zorgen er zo voor dat de import van uw voertuig die eens zo ver weg leek pijnloos en vlot verloopt! Alle aspecten van de invoer van uw voertuig worden met andere woorden volledig behandelt door deze kenners.

De import vanuit Duitsland van uw wagen

Wanneer u de keuze maakt om met deze kenners in zee te gaan, volgen ze een zevenstappenplan om u zo goed mogelijk verder te helpen. Deze zijn de volgende:

  • De eerste stap is de start: de zoektocht naar uw ideale voertuig;
  • De tweede stap is het contacteren van de verkoper en het onderhandelen over de prijs;
  • De derde stap is uitvoerig nagaan of er geen problemen zijn met het gekozen model;
  • Vervolgens sluiten ze de deal en betalen ze;
  • Ze zorgen dan voor een transport dat volledig verzekerd is;
  • Bij aankomst regelen ze alle zaken omtrent de douane;
  • Ook de eerste keuring nemen ze voor hun rekening.

Als het nodig is geven ze uw wagen ook een eerste onderhoud. Zo is de auto die u gaat kopen een waarvan deze kenners vanuit Duitsland de import in België verzorgen, meteen klaar om op de baan te gaan!

Bij deze kenners zit u goed

Als u ervoor kiest om via deze kenners uw auto te kopen en hen vanuit Duitsland de import in België te laten doen, weet u dat u kiest voor een gedetailleerde en kwalitatieve aanpak. De mensen van dit bedrijf staan voor u klaar en gaan graag aan de slag met uw wensen en noden. Ga daarom eens langs of neem contact met hen op. U zult zien dat u een zeer goede behandeling krijgt van deze experten in de invoer van wagens.