Formida
Image default
Dienstverlening

Een bedrijvencentrum vlak bij Gent

Als beginnend bedrijf is het vaak een uitdaging om een vestiging te vinden voor jouw bedrijf. Heb je er al eens over nagedacht om je te vestigen in een bedrijvencentrum? Dat zorgt ervoor dat je heel wat minder werk hebt op logistiek vlak. Zo kan je jezelf focussen op wat écht belangrijk is: jouw bedrijf doen groeien. Daarom raden wij je aan om eens te gaan kijken bij Idola, een bedrijvencentrum op een steenworp van Gent, in Lochristi. Daar kan jij een stek voor jouw bedrijf huren. Dit kan gaan van een postbus tot een vergaderruimte, of een volledig uitgeruste kantoorruimte.

Ondersteuning zodat jouw bedrijf kan groeien

Dit bedrijvencentrum dicht bij het centrum van Gent biedt jou de omkadering die je nodig hebt. Je kan rekenen op een receptiedienst. Deze dienst kan jouw gasten ontvangen, telefoons beantwoorden en dient ook ter beveiliging, zodat niet iedereen zomaar kan binnenwandelen. Bij Idola verzorgen ze verder de veiligheid door camerabewaking, alarmen en een professionele veiligheidsfirma. Verder zorgen ze er uiteraard voor dat het gebouw met regelmaat volledig gekuist wordt, zodat je potentiële klanten, medewerkers of partners kunt ontvangen in een proper gebouw. De kantoren die je huurt in dit bedrijvencentrum kunnen, als je dat verkiest, bemeubeld zijn. Ze zijn altijd uitgerust met highspeedinternet en telefoonlijnen. En toegang gebeurt via een slim badgesysteem. Bij Idola kom je een bedrijvencentrum tegen, vlak bij Gent, waar ze een vruchtbare grond trachten te creëren waarin jouw bedrijf kan groeien. Je kan bijvoorbeeld kiezen om in een kleine kantoorruimte te starten en dan door te groeien naar een grotere ruimte wanneer je meer personeel of werknemers bijkrijgt.

De verhuur van jouw kantoor in de buurt van Gent

Bij Idola in Lochristi vind je een bedrijvencentrum terug dat vlak bij Gent is, maar dat ook gemakkelijk bereikbaar is met de wagen en waar er veel parkeerplaats is. Je kan er netwerken en andere bedrijven leren kennen, er is een cafetaria met keuken en een fitnesszaal en een goede omkadering. Het is de perfecte werkplek om jouw bedrijf te vestigen.

https://idola.be/nl