Formida
Image default
Zakelijke dienstverlening

De beste metalen lockers voor uw bedrijf

Op zoek naar een standaardoplossing voor metalen lockers? Of zoekt u juist iets gewaagds en unieks? Wat voor lockers u ook zoekt, het kan zo zijn dat uw voorkeurskast in geen enkel assortiment is terug te vinden. Misschien stelt u specifieke eisen aan uw kast: u wilt hem bijvoorbeeld in de achterwand integreren, zodat hij niet of nauwelijks opvalt. Bij Eurobox Continental in Wijnegem, Vlaanderen, is het mogelijk om custom made lockers aan te vragen. U kunt verschillende typen kasten in één wand integreren, of kiezen voor een speciaal hangend systeem. Geen uitdaging is de professionals van dit bedrijf te gek. In tegendeel: iedere uitdaging wordt gretig, met twee handen aangenomen. Bij uw wens hoort een passende oplossing.

Uw metalen lockers personaliseren

Waar u bij andere bedrijven soms van het kastje naar de muur wordt gestuurd, is dat bij Eurobox Continental te Wijnegem in Vlaanderen, niet het geval. Hier kunt u uw metalen smart lockers naar uw wensen aanpassen. Het is mogelijk de kleur van uw lockers te kiezen: bijvoorbeeld de kleur die overeenkomt met de kleur van uw bedrijfslogo (of -cultuur: denk aan groen!). Daarnaast worden er smart lockers aangeboden met print: bedrukte lockers zorgen niet voor een bedrukte, maar juist vrolijke sfeer. Ze transformeren uw lokaal, werkruimte, gang of omkleedruimte tot een klein kunstwerk.

Verschillende systemen toepassen

Er zijn veel verschillende manieren voor het openen en sluiten van uw metalen lockers. U kiest het systeem dat het beste bij uw wensen en situatie aansluit. Wat de opties precies zijn, bespreekt u met één van de medewerkers van Eurobox Continental. Deze kan u uitleggen wat de specifieke voor- en nadelen van elk systeem zijn. Er zijn in totaal drie systemen: het Stand-Alone systeem kent een elektronische sluiter die met pas en pas scanner geopend wordt. Bij Centraal Pasbeheer worden smartlockers toegekend door een beheerder. Dan is er nog het Web-based systeem, waarbij het vergrendelsysteem van de metalen lockers digitaal wordt geregeld.

https://eurobox.be/

Gerelateerde artikelen

Aanstelling van een preventieadviseur op vakkundige wijze

Een boekhouder in Turnhout met een online boekhoudportaal

Wanneer is het nodig om een incassobureau uit Limburg in te schakelen?