Formida
Image default
Zakelijke dienstverlening

Transportbedrijf te Oost-Vlaanderen voor binnen- en buitenland

Transportbedrijf Yebo Trans is gevestigd in Oost-Vlaanderen en voert zowel Europees als internationaal wegtransport uit. Ze hechten veel belang aan een correcte en persoonlijke service. Om hier zo goed mogelijk aan te beantwoorden, wordt de eerste rit steeds verzorgd door een van de twee zaakvoerders. Dankzij hun ervaring weten zij als geen ander welke aanpak het meest geschikt is. Op basis van deze eerste rit, kiezen zij een medewerkers waarvan zij vinden dat dit de geknipte persoon is voor de job. Indien mogelijk, zal steeds dezelfde chauffeur de transporten voor uw firma uitvoeren. Op die manier wordt er een vertrouwensband gecreëerd, en weet de chauffeur precies welke werkzaamheden hij dient uit te voeren.

Zowel grote als kleinere leveringen

De dienstverlening van transportbedrijf Yebo Trans in Oost-Vlaanderen is zeer uitgebreid. Ze beschikken over een grote expertise van verschillende soorten transport. Zo bieden ze geconditioneerd transport aan. Bij dergelijk transport worden verse producten onder een beschermde atmosfeer vervoerd. Denk maar aan snijbloemen of etenswaren. De temperatuur in de trailer wordt afgestemd op de goederen, waardoor deze zonder enig kwaliteitsverlies op hun bestemming aankomen. Naast geconditioneerd transport, voert Yebo Trans ook expertvrachten uit. Het gebeurt vaak dat een lading vertraging oploopt tijdens het productieproces, waardoor er tijd moet ingehaald worden bij de levering ervan. Het hoeft daarbij trouwens niet altijd om een grote lading te gaan. Ook compacte leveringen zijn mogelijk. Om deze uit te voeren, beschikt het transportbedrijf uit Oost-Vlaanderen over verschillende kleinere bestelwagens.

Kies voor veiligheid door te rekenen op deze experts

Tot slot kunt u bovengenoemd transportbedrijf ook inschakelen voor het vervoer van vloeistoffen. Dit kan zowel gaan om gevaarlijke als niet-gevaarlijke vloeistoffen. Denk bijvoorbeeld aan explosieve stoffen, radioactieve stoffen of infectueuze stoffen. Vooral de gevaarlijke stoffen, dienen met de nodige voorzichtigheid getransporteerd te worden. Yebo Trans zorgt er met zijn goed uitgeruste tanks voor dat dit transport op een veilige manier op zijn eindbestemming geraakt.

Gerelateerde artikelen

Uw droomkantoor realiteit maken dankzij deze projectinrichter

De beste metalen lockers voor uw bedrijf

Vertrouw op een specialist in epoxyvloeren