Formida
Huishouden en schoonmaak

Poetshulp met Dienstencheques

Ongeveer een jaar geleden voelde ik me niet al te best. Ik heb een drukke job als zelfstandige, daarnaast een huishouden te runnen en ik wil ook nog regelmatig tijd vrijmaken voor het sociale leven onder vrienden. Dat werd me allemaal te veel, dus ik moest op zoek naar een oplossing als ik er niet helemaal onder door wilde gaan. Via het internet kwam ik terecht bij Group-f, een bedrijf dat poetshulp met dienstencheques aanbiedt. Ik nam contact op en werd meteen goed geïnformeerd over het concept van dienstencheques, een werkwijze die me meteen aansprak.

Sindsdien heb ik 6 uur per week een huishoudhulp die bij ons thuis komt poetsen en strijken. De dienstencheques zijn voordelig in aankoop en fiscaal aftrekbaar, dus al bij al betaal ik minder dan 7 euro per uur. Ik betaal mijn huishoudhulp 1 dienstencheque per uur. Geen gedoe met geld en een makkelijk te berekenen systeem. De dame die bij ons thuis komt poetsen werd zorgvuldig geselecteerd door Group-f. Ze is betrouwbaar, komt altijd stipt op tijd en doet haar werk grondig en met de glimlach.

Ik hoef me geen zorgen te maken om haar alleen te laten in mijn huis, want ik weet dat ze niet in mijn persoonlijke spullen zal neuzen. Dankzij deze hulp heb ik terug heel wat ademruimte gekregen. Ik heb een stuk meer vrije tijd, die ik kan doorbrengen met mijn gezin, vrienden en familie, en ik kom altijd thuis in een proper en fris huis.

http://www.group-f.be/dienstencheques/poetshulp-met-dienstencheques