Formida
Huishouden en schoonmaak

De WitgoedReparatieCentrale.nl voor snelle witgoed reparatie!

Uw wasmachine begint meer lawaai te maken en uw wasgoed komt ook niet zo schoon uit de machine als u zou willen. U vraagt zich af of het zinvol is om uw machine eens goed na te laten kijken door een witgoedmonteur, of dat u misschien beter een nieuwe machine kunt kopen.

Diagnose en reparatie

Als u een van onze ervaren monteurs laat komen kan hij in korte tijd zien wat er met uw machine aan de hand is. Door zijn ervaring kent hij alle machines, en heeft kennis van zwakke punten van ieder merk en type. Onze monteurs zijn er niet op uit om u op kosten te jagen, maar zullen u eerlijk vertellen of uw machine het nog wel waard is om te repareren, of dat u misschien toch beter een nieuwe machine kunt aanschaffen. U betaalt voor een diagnose altijd een standaard laag tarief van € 45,–. Mocht u toch besluiten om uw machine te laten repareren door onze wasmachine monteur Amsterdam, dan wordt dit bedrag van de rekening afgetrokken.

Hulp op afstand

Wist u dat u ook op afstand hulp kunt krijgen van een van onze handige monteurs? Als u beschikt over een smartphone, tablet of laptop dan kan er eventueel via Skype of Facetime een monteur met u meekijken naar het probleem. Vaak zien onze vakmannen op afstand al precies wat eraan kan schelen en kunnen ze u helpen met tips en trucs. Mocht u toch liever een monteur langs laten komen, dan kan dat uiteraard ook.

Voordelige tarieven

Wasmachine reparatie Rotterdam van uw machine hoeft niet veel geld te kosten! De hoogte van de rekening wordt deels bepaald door het merk van uw wasmachine. U zult begrijpen dat vervangende onderdelen van een A-merk machine, duurder zijn dan onderdelen voor een b-merk wasmachine. Ook is de ene machine makkelijker open te maken dan de andere machine. Een sluitende prijsopgave vooraf is voor ons dan ook lastig te maken. Een indicatie kunnen we u wel geven.