Formida
Duurzaam en gezond wonen

Onderhoud plat dak

Als u een plat dak heeft, dan heeft u vast wel gemerkt dat dit ander onderhoud vergt dan een schuin dak. Een plat dak is vrij kwetsbaar, omdat er gemakkelijk vuil en water op blijft liggen. Als dit niet weggehaald wordt, dan is er een aanzienlijke kans op lekkage. Goed dakonderhoud aan uw platte dak is dus cruciaal.  U voorkomt hiermee vervelende lekkages en hoge reparatiekosten. De dakspecialisten van KewodakService komen graag bij u langs om uw dak te inspecteren, onderhouden en de nodige reparaties uit te voeren. 

Jaarlijkse inspectie

Voor optimaal behoud van uw dak is het goed om tenminste jaarlijks uw dak te laten inspecteren. Als u bij Kewodak een onderhoudsabonnement afsluit, dan komen wij periodiek uw dak onderhouden, waarbij we onder andere uw dak schoonmaken en eventueel kleine reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Wij maken voor u een inspectierapport op, zodat u precies kunt zien welke werkzaamheden uitgevoerd zijn, wat de conditie is van uw dak en welke dakreparaties u kunt verwachten op de langere termijn.

Toch daklekkage 

Mocht u onverhoopt toch ineens met een lekkend dak komen te zitten, dan staat Kewodak Service dag en nacht voor u klaar om u uit de brand te helpen. Twijfel niet om direct contact met ons op te nemen, want hoe langer u wacht, hoe groter het probleem wordt. Een kleine lekkage breidt zich snel uit en dat maakt de reparatie steeds moeilijker.

Nieuw dak aanleggen

Ook voor de aanleg van een geheel nieuw dak kunt u Kewodak inschakelen. Wij verzorgen de aanleg van verschillende soorten platte daken. Wij richten ons hierbij op duurzaamheid, energiebesparing en een optimale isolatie. Graag bespreken we met u wat voor uw huis de beste optie is. Kijk op onze website voor meer informatie over soorten platte daken, of neem contact met ons op.

http://www.kewodak.nl/