Formida
Image default
Duurzaam en gezond wonen

bank organizer voor je bank en bed

Vilten opbergtas voor elk interieur
De QUVIO bedorganizer lijkt misschien een basisproduct, maar de mooie afwerking en de materiaalkeuze sieren de woonkamer of slaapkamer. De opbergtas is praktisch, gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals vilt en daardoor zeer duurzaam. De neutraal grijze kleur zorgt ervoor dat de organizer in bijna elk interieur past. Grijs past goed bij een houten bed, een stoffen bank of een kleurrijke fauteuil. Het model heeft een afmeting van 6 x 26,5 x 26 cm en biedt daardoor meer dan voldoende ruimte voor mobiele gadgets, afstandsbediening of een tijdschrift.

Ruim voldoende opslagruimte
Bovendien heb je je belangrijkste spullen binnen handbereik in de QUVIO bed organizer van vilt.een Bol.com verkoper worden Ze slingeren niet meer door de kamer en je hoeft de afstandsbediening niet meer tussen de kussens te verstoppen. Deze trendy organizer is voorzien van twee binnenzakken en twee buitenzakken. De onderkant van dit model heeft ook een klein gaatje waardoor de oplaadkabel van je smartphone (of een ander elektronisch apparaat) past. Zo laad je ook je tablet of smartphone op terwijl je tv kijkt.

Verlies nooit meer uw afstandsbediening, tablet of telefoon
Verliest u regelmatig de afstandsbediening of uw telefoon terwijl u op de bank zit of in bed ligt? Om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt, is het verstandig om het op te slaan in de QUVIO-organizer. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een tijdschrift, opladers, schrijfgerei of zelfs voor een lekkernij zoals een zakje chips of noten.

 

Uw spullen altijd binnen handbereik
Houd je spullen altijd binnen handbereik en verlies niets. Met behulp van deze opbergtas berg je gemakkelijk al je spullen op zoals tablets, telefoons, boeken, tijdschriften, kabels, opladers en andere kleine dingen. Met de opbergtas zorg je ervoor dat al je spullen netjes georganiseerd zijn en niet meer overal rondslingeren. De afmetingen zijn 34 x 25 x 9 cm.

Voordelen
✓ Spullen binnen handbereik
✓ Opbergvakken voor kleine en grote items
✓ Houd dingen georganiseerd
✓ Sterk en duurzaam viltmateriaal
✓ Verlies geen dingen meer
✓ Flap met klittenband
✓ Modern ontwerp

Meerdere ruime vakken
De tas bevat meerdere ruime vakken, waardoor het gemakkelijk is om items te scheiden en te ordenen. De ultieme organizer voor je woonkamer of slaapkamer. De tas is gemaakt van sterk, duurzaam viltmateriaal en kan ook worden gebruikt als bureautas of bankentas. Een perfecte organizer voor je spullen!

Makkelijke installatie
De opbergtas is eenvoudig te bevestigen / installeren op je bank of bed. Bevestig de flap aan de achterkant van de opbergtas tussen je matras / mat / boeken of andere zware voorwerpen en het product is klaar voor gebruik. Door de klittenband strips op de flap zit de tas altijd stevig vast. Geen ingewikkelde installatie en makkelijk te gebruiken.

https://verkopenviabol.com/

Gerelateerde artikelen

Slotenmaker uit Den Haag over de vloer

alarmsystemen

Onderhoud plat dak