Formida
Image default
Hobby en vrije tijd

Leuke kerst cadeau tips voor de fiets

Veel mensen zijn in het bezit van een fiets. Sommige hebben er zelfs 2. In Nederland en Belgie fietsen we er heel wat af. Dat is dan ook meteen de reden om met kerst kerstcadeautjes te geven voor de fiets. Die cadeaus zijn niet alleen leuk, maar zeker ook nuttig. We hebben hier een lijstje gemaakt met interessante koopjes voor de fiets.

1) Een fietsbel als klein cadeautje

Heb je een bedrijf, of zoek je een klein cadeautje voor de kinderen op schoool of van een vereniging? Dan kan een fietsbel een erg leuk geschenk zijn. Fietsbellen zijn niet zo duur, maar wel leuk om te krijgen. Bovendien zijn ze erg nuttig want ze zorgen voor extra veiligheid op de fiets. Er zijn op het internet heel wat leuke fietsbellekes te vinden. Zo spotten wij een fietsbel in de vorm van een voetbal een eentje in de vorm van een lieveheersbeestje.

 

2) Een bloemenslinger zorgt voor vrolijkheid

Een ander vrij voordelig cadeau voor onder de kerstboom is een bloemenslinger. Een bloemenslinger is een guirlande met groene blaadjes en kleurrijke kunstbloemen. Vroeger gebruikten we ze als decoratie in huis. Tegenwoordig gebruiken we deze fietsslingers om de fiets ermee te versieren. We draaien ze om het handvat van de fietsmand heen. We plakken ze op de rand van het fietskrat. En wikkelen de bloemenslingers om het stuur van de fiets. Zo ben je een gezellige en opvallende verschijning in het verkeer.

3) Een fietstas is handig

Nog een handige fietsaccessoire, maar wel iets duurder zijn de fietstassen. Die zijn niet alleen leuk, maar ook handig om spullen in te vervoeren. Er zijn heel veel leuke en hippe fietstassen op de markt, maar de meeste mensen kiezen het liefst voor een neutrale kleur zoals zwart of grijs. Wil je een goede fietstas van Basil? Dan zit je qua prijs al gauw rond de 50 euro. Maar er zijn ook goedkopere fietstassen te koop hoor. Als je dat wilt moet je vooral de aanbiedingen op websites afspeuren.

Dit waren onze tips voor aankomende kerst! Leuke cadeautjes waar je dames, heren en kinderen blij mee maakt.