Formida
Image default
Deur kozijn raam trap

Isoleer uw raamwerk met Novorama

Om de kou van ramen weg te houden wordt er ook vaak gebruik gemaakt van gordijnen. Het nadeel hiervan is dat zeker niet alle kou wordt tegen gehouden. Aangezien een goede isolatie zichzelf terug verdient door te besparen op de stookkosten is het zeker verstandig om hier goed op te letten. Het is namelijk een eenmalige investering waar je jaren van kunt profiteren. Het brengt ook meerwaarde aan je woning wanneer je de woning wilt verkopen. 

 

PVC ramen

Al met al is het dus zeer verstandig om de benodigde aandacht te geven aan het raamwerk in uw huishouden. De keuze die u maakt voor uw ramen heeft direct invloed op uw energie rekening.

Op lange termijn is het dus altijd verstandig om te kiezen voor ramen die extra goed isoleren. Het wordt alweer kouder en de winter is op komst. Wist je dat je enorm veel op je stookkosten kunt besparen wanneer je je huis goed geïsoleerd hebt?

Bij de meeste huizen is de isolatie wel goed geregeld alleen het komt vaak voor dat ramen veel kou geven. Er ontsnapt dus warmte vanaf het oppervlakte van het raam. Je kan dus een hele goede isolatie hebben in je huis houden maar wanneer de ramen alle warmte weggeven dan heeft dat natuurlijk weinig zin. Daarom is het verstandig om te kiezen voor dubbel glas of PVC ramen die ervoor gemaakt zijn om de kou zo goed mogelijk buiten de deur te houden. 

Het is niet alleen beter voor je portemonnee maar ook voor het milieu. Doordat u minder energie verbruikt wordt er ook minder energie verspild.

http://novorama.be/