Formida
Image default
Deur kozijn raam trap

Alle Peeters pvc ramen op een rij met de voordelen erbij

Wie pcv ramen zegt, denkt al heel wat jaren spontaan aan de kwalitatieve ramen van Peeters, dé raamproducent. Deze toonaangevende fabrikant fabriceert al heel wat jaren kwalitatieve pvc ramen waar bouwbedrijven en professionals op kunnen rekenen. Daarbij vaart het bedrijf zijn eigen koers. Een koers die het bedrijf tot op heden geen windeieren heeft gelegd en er een belangrijke fabrikant van pcv ramen hebben gemaakt. In 2016 kreeg het bedrijf een iets andere benaming, maar dat wijzigt niets aan de kwaliteit en de ambitieuze plannen van Peeters.

 

Kwaliteit staat voorop

Bij Peeters, dé raamproducent wordt geen enkele concessie gedaan op het vlak van kwaliteit. Alle pvc ramen die het atelier verlaten zijn dan ook grondig getest en kwalitatief in elkaar gezet. Daarvoor wordt beroep gedaan op de beste PVC raamprofielen die op de markt verkrijgbaar zijn. Zo wordt er voor de pvc ramen samengewerkt met Kömmerling. Een fabrikant die al heel wat jaren een uitstekende reputatie heeft en al heel wat gezinnen van kwalitatieve pcv ramen heeft voorzien.

 

Alle voordelen van pvc ramen

De pvc ramen van Peeters, dé raamproducent garanderen dan ook hoge energiewinsten, een tijdloze stijl en een duurzame kwaliteit. Bovendien zijn de mogelijkheden die je hebt qua vormgeving en kleuren van je pvc ramen quasi onbeperkt. Niet voor niets rekenen professionals dan ook al jaren op de expertise van Peeters.

Al sinds 1975 zijn ze bij Peeters in de weer met pvc ramen en ze mogen zich dan ook terecht een specialist noemen. Ondertussen hebben al een hele tijd geleden ook aluminium ramen hun intrede gedaan, maar ooit begon het allemaal met pvc ramen. Het bedrijf telt 75 gepassioneerde medewerkers, die elke dag het beste van zichzelf geven om kwalitatieve ramen te produceren. Kies je voor Peeters, dan kies je dus voor pvc ramen van bij ons.

 

Lokale expertise

Plaatsers die werkelijk een verschil willen maken voor hun klanten, enkel met de beste pvc ramen genoegen nemen en met producten van eigen bodem willen werken, zitten perfect bij Peeters, dé raamproducent.

Met als kernwaarden passie en punctualiteit weet je dat je op deze fabrikant kan rekenen. Neem gerust contact met hen op of vraag een offerte. Niet alleen leveren ze topkwaliteit op het vlak van pvc ramen, ook qua prijs moeten ze voor niemand blozen. Overloop vandaag nog de mogelijkheden die je hebt als professional en ervaar de klantvriendelijkheid en kennis van Peeters, dé raamproducent. Jouw partner in pvc ramen.

https://www.peeters.com/pvc-ramen