Formida
Image default
Raamdecoratie en zonwering

Doordachte reclameoplossingen voor MKB nederland

Slimme reclameoplossingen bij Crossmedia House

Wanneer je al sinds 1991 werkt aan slimme en doordachte reclameoplossingen voor het MKB, dan getuigt dat van kennis kunde. Crossmedia House verzorgt diverse reclame oplossingen, zoals reclamezuilen, neon- of led verlichting, bewegwijzering en instore communicatie. Kortom, een gerenommeerd partner voor offline marketing voor de  detailhandel, (zorg) instellingen en MKB. Graag delen wij informatie voor nieuwe opkomende trends op het gebied van beursreclame, kantooroplossingen en lichtreclame.

NIEUW: Crosswire beurssystemen

Een nieuwe trend op het gebied van beursreclame zijn zogenaamde crosswire systemen. Een veellzijdige oplossing voor beurzen. Crosswire is een modulair beurssysteem dat erg licht is en een zeer mooie uitstraling heeft.

De voordelen van Crosswire beurssysteem

  • geschikt voor indoor en outdoor
  • eenvoudig op te bouwen zonder speciaal gereedschap
  • steeds opnieuw te gebruiken
  • eindeloos flexibel
  • geschikt om (bedrukt) doek of plaat in te bevestigen

TIP: Dit systeem is leverbaar in zwart en wit.

Spandoeken bedrukken: snel geleverd én in grote formaten!

Niets zo makkelijk en duidelijk als een grote spandoek met je reclame erop. Dat vinden we bij Crossmedia House ook! Daarom kun je eenvoudig en goedkoop een spandoek drukken in alle formaten en in diverse materialen. Belangrijk om te weten is dat wij STANDAARD full colour bedrukken met zoom. Wij gebruiken uitsluitend UV- en waterbestendige inkten zodat je spandoek er ook volgend jaar goed uitziet.

Let op! Indien beide zijden langer zijn dan 4,5 meter bestaat het spandoek uit meerdere banen met een praktisch onzichtbare lasnaad. Hierdoor kunnen we zeer grote formaten spandoeken bedrukken.

Wijs je klanten de weg met bewegwijzering

Stel je bent gevestigd in een groot bedrijfspand met meerdere ruimtes, en je verwelkomt dagelijks bezoekers, cliënten en/of klanten. Dan wil je ze natuurlijk de juiste weg op sturen, niet waar? Bewegwijzeringsborden en pictogrammen zijn de oplossing!

Crossmedia House levert al jarenlang indoor en outdoor reclamemateriaal voor o.a. de zorgsector, olie- en chemie industrie, automotive en detailhandel. En door het toepassen van fotobehang, XL prints en indoor lichtreclame creëren wij unieke creaties, die saaie wandelgangen en wachtzalen omtoveren tot levendige en functionele ruimtes.

https://www.crossmediahouse.nl