Formida
Image default
Dak gevel en schoorsteen

Camee bvba: dé specialist in platte en lichthellende daken

Een dak gaat niet eeuwig mee en na een aantal jaren kunnen zowel platte als hellende daken beginnen lekken. Is ook uw dak aan herstelling toe, dan kunt u dit klusje toevertrouwen aan Camee bvba, de specialisten in dakbedekking voor platte en lichthellende daken.

Renoveren, isoleren of herstellen van uw dak? Eén telefoontje naar Camee bvba en ze staan voor u klaar. 40 jaar ervaring is een garantie op kwaliteit en vraag dus gerust naar de talrijke referenties. Jaarlijks worden er heel wat dakwerken en dakherstellingen uitgevoerd.

 

Icopal dakbedekking voor platte daken en hellende daken

Omdat enkel het beste materiaal de nodige garanties kan bieden, werkt Camee met producten van Icopal dakbedekking. Platte daken zien best wel af en slijten makkelijker. De producten van Icopal hebben een sterke rek- en krimpfunctie en zijn UV-bestendig. Bovendien investeert Icopal in duurzame ontwikkelingen waardoor elke m² dakoppervlak extra functies kunnen krijgen.

 

De nood aan meer lichtinval met lichtkoepels & velux ramen

Het hoeven natuurlijk niet altijd herstellingen te zijn aan platte of hellende daken. Ook de nood aan meer lichtinval kan een reden zijn om dakwerken te laten uitvoeren. Zo kunnen de vaklui van Camee bvba ook lichtkoepels plaatsen of velux ramen installeren. Kleine ingrepen met een groot resultaat. Alles wordt netjes en waterdicht geïnstalleerd, zodat u straks optimaal kunt genieten van meer licht in de woning.

 

Gratis offerte voor platte en hellende daken

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw dakbedekking voor een lichthellende of plat dak. U gaat versteld staan van de snelheid en de service van Camee bvba.w

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/dakwerken/roofings-platte-en-lichthellende-daken/

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over dakrenovatie

Daken

Isolatie in huis, welke soorten zijn er?