Formida
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart in Oost-Vlaanderen boeken met C-Air ballonvluchten

Heb je ook al eens gedacht aan een ballonvaart Oost-Vlaanderen? C-AIR is je geschikte partner, om je deze ervaring te bezorgen. Wij van C-Air ballonvaren voeren reeds jaren ballonvluchten uit in Oost-Vlaanderen.

David Spildooren heeft deze firma opgericht uit passie voor het ballonvaren, deze passie wil hij graag meegeven aan de passagiers die bij hem een ballonvaart in Oost-Vlaanderen boeken. David is reeds op de leeftijd van 16 jaar begonnen met ballonvaren. Ondertussen heeft David reeds 15 jaar ervaring en heeft reeds de titel van Belgisch kampioen ballonvaarten. Een ballonvaart neemt ongeveer één uur in beslag, maar wij zorgen voor een totaal event van een 3 tal uur.

Kan je ballonvaren tijdens corona?

Veel mensen vragen zich af: Is het mogelijk om een ballonvaart te plannen in tijden van corona? Wel dit is mogelijk, ons seizoen van het ballonvaren loopt vanaf Maart tem eind Oktober.

Een mondmasker is uiteraard wel een verplichting, wij zorgen tevens ook voor ontsmetting van al ons materiaal. De capaciteit van onze manden hebben we drastisch laten zakken om voor iedereen zoveel mogelijk ruimte te bieden.

Heb je ook nog vragen over de corona maatregelen tijdens een ballonvaart, neem even vrijblijvend contact met ons op.

Heb je hoogtevrees in een luchtballon?

Hoogtevrees heb je niet in een luchtballon, hoogtevrees heb je als je contact maakt met de grond. De meeste mensen die op een ladder, gebouw staan hebben hoogtevrees, maar in een luchtballon maken we geen contact met de grond.

Wij zorgen voor goede begeleiding zodat onze klanten die in onze ballonmand stappen, met een gerust hart kunnen opstijgen.

Prijs van een ballonvaart

Wat is de prijs van een ballonvaart? Is het duur om een ballonvlucht te boeken? Nee, dit is zeker niet het geval een ballonvlucht kan je al boeken vanaf 129 euro per persoon. Hiervoor bieden wij onze klanten een vlucht van minimum 1 uurtje. Je kan ook een cadeaubon bestellen voor een vluchtje. Een ballonvlucht is een unieke ervaring, dat iedereen in zijn leven moet hebben gedaan. Wil je opteren voor een ballonvaart volledig privé zonder andere mensen dan kan je dit voor de prijs van 600 euro.

Ballonvlucht boeken bij C-Air

Heb je zelf nog vragen of wens je graag te boeken twijfel niet en wij zoeken de perfect formule voor je. Uiteraard is Oost-Vlaanderen niet de enige regio waar we aan ballonvaarten organiseren, we hebben tal van opstijglocaties in iedere provincie zoals Antwerpen, Limburg, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

 

https://www.cair-ballonvaart.be