Formida
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wanneer is het nodig om een incassobureau uit Limburg in te schakelen?

Een incassobureau biedt een aantal diensten aan omtrent wanbetalers. Wanneer jij een eigen bedrijf hebt of huisbaas bent, kun je te maken krijgen met wanbetalers. Dit zijn klanten, huurders of andere partijen zoals leveranciers die hun facturen en rekeningen niet willen betalen. Een incassobureau kan verschillende stappen ondernemen zodat de facturen wel betaald worden. Incasso GeKa uit Houthalen-Helchteren is een incassobureau uit Limburg dat snelle en betrouwbare diensten aanbiedt en werkt met ervaren personeel. Je leest hier wanneer jij het best een incassobureau in kunt schakelen.

Bij het niet betalen van rekeningen

Veel bedrijven leveren producten of diensten op rekening. Dit betekent dat de klant niet direct hoeft te betalen, maar later een factuur ontvangt. Ook veel huurders moeten de huur zelf overmaken naar de huisbaas. Hier kan nog wel eens iets misgaan. Een klant kan bijvoorbeeld vergeten om de factuur te betalen. Dit is nog geen reden tot paniek. Als bedrijf kun je zelf de klant eraan herinneren om de factuur te betalen. Je kunt een aantal herinneringen sturen of zelf contact opnemen met de klant. Wanneer de klant niet reageert, kun je dit incassobureau uit Houthalen-Helchteren te Limburg inschakelen.

Bij het weigeren van betalen

Het kan ook het geval zijn dat de klant wel reageert, maar weigert om de factuur te betalen. Dit is een lastige situatie, maar in veel gevallen heb jij wel recht op de betaling. Wanneer jij namelijk een product of dienst geleverd hebt, zou de klant jou moeten betalen volgens de factuur. Een incassobureau kan in dit geval ook bemiddelen. Het incassobureau uit Limburg Incasso GeKa zal dan in gesprek gaan met de desbetreffende klant en het probleem proberen op te lossen.

Neem contact met dit bureau op voor ondersteuning op maat

Het incassobureau uit Houthalen-Helchteren te Limburg zal in iedere situatie ondersteuning op maat bieden. Dit betekent dat iedere situatie met zorg bekeken wordt en er snel stappen ondernomen worden om jouw problemen op te lossen. Je kunt de contactgegevens gemakkelijk terugvinden op de website.  

Gerelateerde artikelen

Een advocaat gespecialiseerd in GDPR te Brugge vertelt u alles wat u moet weten

Aanstelling van een preventieadviseur op vakkundige wijze

Isoleren van uw sprinklerleidingen