Formida
Image default
Bouwmaterialen

Voor ieder pakketje de juiste bezorging

Dagelijks zie je ze voorbij rijden op de snelweg: bestelbusjes. Tegenwoordig worden er alleen maar meer producten online besteld, waardoor het bestelverkeer flink is toegenomen. Dit blijkt ook de drukte op de snelweg te vergroten, want op de autoweg rijden er enorm veel bestelbussen. Vaak zijn ze wit, maar ze komen ook in andere kleuren voorbij, wat voor kinderen een leuk autospelletje vormt. Echter, hoe gaat die distributie eigenlijk in zijn werk en hoe vindt de uiteindelijke levering plaats? Het transport bedrijf VPD verduidelijkt het voor je!

VPD is verantwoordelijk voor de last mile delivery van jouw pakketje, wat wij zeer serieus nemen. Om die reden bieden wij ook verschillende leveringen, zoals de express levering, waarbij je van ons kan verwachten dat we binnen vierentwintig uur bij jou op de stoep staan met het pakje. Ook doen wij homeservice leveringen, zodat het pakketje bij jou thuis bezorgd wordt. Bovendien zullen onze bezorgers de moeite nemen om eenvoudige installaties te voltooien bij bezorging van het product. Zo kun je bij de bezorging van een bed verwachten dat onze chauffeurs de basismontage van het bed zullen regelen en ook elektronica zullen wij in de juiste stopcontacten aansluiten. Wij doen namelijk graag een stapje extra voor onze klant, wat zich uit in basismontage, installaties en aansluitingen. Benieuwd naar andere services van VPD, zoals warehousing en verhuur? Neem een kijkje op onze website voor alle informatie over onze diensten en het laatste nieuws over VPD.

Ben jij op zoek naar een transportbedrijf, dat de verantwoordelijkheid draagt voor een uitstekende levering van jouw producten? Bekijk dan de website van VPD voor alle mogelijkheden die wij jou bieden of neem contact op met ons, zodat wij alles met jou kunnen bespreken. Wij gaan graag de samenwerking aan en kennen de kneepjes van het vak.

https://www.vpd.eu/