Formida
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vertrouw op een specialist in epoxyvloeren

Van professionele keukens tot de textielindustrie, steeds meer bedrijven willen investeren in epoxyvloeren en PU gietvloeren. Maar wanneer ben je zeker van het juiste bedrijf? En wat zijn de voordelen van deze soort vloeren? ABBI Industrie heeft een milieuvriendelijke toepassing beschikbaar voor elke speler in de bouwsector of industrie. Samen met betrouwbare leveranciers is het bedrijf een gevestigde waarde in epoxyvloeren en PU gietvloeren aanleggen. Wil je graag meer weten over hun projecten en aanpak? Lees dan snel hieronder verder.

Jouw perfecte partner in epoxyvloeren en PU gietvloeren

ABBI Industrie gaat te werk volgens ultieme flexibiliteit en nauwgezette kwaliteit tijdens het aanleggen van epoxyvloeren en PU gietvloeren. Wat uw professionele branche ook is, PU gietvloeren en epoxyvloeren zijn altijd de investering meer dan waard. Epoxyvloeren zijn krasbestendig en zijn bestand tegen schadelijke zuren en kleurstoffen. Ook een duurzame PU gietvloer is altijd de moeite waard. Dit type vloer wordt naadloos aangelegd om de kans op scheuren aanzienlijk te verlagen. Zelfs een tegelvloer of houten vloer is perfect mogelijk als basis van een PU gietvloer. De professionele medewerkers van ABBI Industrie spelen elke dag opnieuw in op duurzaamheid, comfort en optimale veiligheid. Je kan er 100% zeker van zijn dat het gewenste eindresultaat behaald wordt. Maak je geen zorgen over een ingewikkeld onderhoud, beide vloeren zijn in een handomdraai gereinigd en kunnen tegen een flink stootje.

Contacteer het bedrijf om aan de slag te gaan

Zou een PU gietvloer of epoxyvloer niet misstaan op de werkvloer? Of heb je nog vragen over de verschillende stappen van het aanleggen van een epoxyvloer of PU gietvloer? Bespreek samen met de professionals de mogelijkheden in vloerbekleding. Ook industriële vloeren, gevelwerken, betonwerk, vochtbestrijding en terrasrenovatie behoren tot het takenpakket van ABBI Industrie. De contactgegevens van het bedrijf kan je terugvinden op de website. Bel ze even op of stuur een e-mail om een gratis offerte voor een PU gietvloer of epoxyvloer op maat te ontvangen!

https://www.abbi.be/

Gerelateerde artikelen

Een boekhouder in Turnhout met een online boekhoudportaal

Isoleren van uw sprinklerleidingen

Het moderne evenementenbureau in de omgeving van Oostende