Formida
Image default
Horeca

Disposables online kopen voor uw take-outmaaltijden

Als u binnen uw horecagelegenheid ook mogelijkheden biedt tot het meenemen van bestellingen, dan kunt u bij De Disposable Shop disposables online kopen om uw gerechten zo goed mogelijk te verpakken. Al deze disposables hebben één ding gemeen: ze zijn gemaakt van duurzame materialen die het milieu zo min mogelijk belasten. Denkt u bijvoorbeeld aan wegwerpartikelen van palmblad, suikerriet en bamboe. Tijdens de productie van deze materialen wordt aanzienlijk minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van plastic. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw take-outmaaltijden? Lees dan snel verder!

Ontdek het ruime aanbod aan disposables van deze aanbieder

Bestekzakjes, hamburgerboxen, soepkommen, wokdoosjes, bekers en meer: wat voor disposables u ook online wilt kopen, u vindt het bij De Disposable Shop. Deze specialist is al sinds 1996 actief in de horecabranche en zet zich in om topproducten van milieuvriendelijk (rest)materiaal tegen een aantrekkelijke prijs aan te bieden. Wanneer u uw duurzame disposables in deze webshop bestelt, bent u er daarom zeker van dat u niet teveel betaalt. Naast verpakkingsmateriaal voor take-outmaaltijden, bent u hier ook op de juiste plek voor tafelaankleding en hygiëneproducten. Kortom, deze aanbieder biedt een totaaloplossing voor uw horecagelegenheid. Alle producten in het aanbod worden bovendien snel bij u op locatie geleverd.

Zet een stapje extra voor het milieu

Door disposables online te kopen bij De Disposable Shop, is single-use plastic verleden tijd en zet u een stapje extra voor het milieu. U heeft de keuze uit verschillende stijlen en prints en budget of luxe disposables. Kies bijvoorbeeld voor een eenvoudige kleur of een designerprint die aansluit bij de huisstijl van uw horecagelegenheid. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Contacteer de deskundige medewerkers dan via telefoon, e-mail, het contactformulier of de chatfunctie op de website. Zij staan u graag te woord en helpen u met het vinden van de juiste artikelen voor uw bedrijf!